15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten
Banner afbeelding voor Weekendkracht verkoper meubelafdeling

Weekendkracht verkoper meubelafdeling

J shape
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Ben jij een HBO student en wil jij wat bijverdienen in het weekend? Ben jij commercieel en lijkt het jou leuk om samen met klanten hun droominterieur samen te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de afdelingen wonen van Jansen Totaal Wonen in Huissen zijn wij op zoek naar échte verkooptalenten. Samen met het team van de afdeling werk je in een leuke sfeer aan de verkooptargets van de maand. Je hebt als verkoper in onze showroom inspirerende gesprekken met klanten over hun woonwensen en je kunt hier ook jouw eigen creativiteit in kwijt!

Onze ideale kandidaat:

  • Minimaal 19 jaar oud
  • Beschikbaar in de weekenden
  • Klantgericht en communicatief sterk
  • Representatief
  • Enthousiast en klantgericht

Wat bieden wij jou?

Je bent verzekerd van een leuke werksfeer met fijne collega’s om je heen! Iedereen is in voor een behulpzaam praatje en je wordt met open armen ontvangen. Ook geven wij je de mogelijkheid om jezelf nog verder te ontwikkelen, wij bieden volop opleiding- en trainingsmogelijkheden. Daarnaast bieden wij je natuurlijk een marktconform salaris.

Solliciteer direct!

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en wil jij graag solliciteren? Stuur een motiverende mail waarin jij ons vertelt waarom jij de perfecte kandidaat bent. Stuur deze motivatie samen met jouw CV naar info@jansentotaalwonen.nl. Vergeet er niet duidelijk bij te vermelden dat het om de vacature ‘Weekend Verkoper meubelafdeling’ gaat en misschien word jij wel onze nieuwe collega!