15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten
keuken op maat bij Jansen Totaal Wonen

Verkoopadviseur Superkeukens

J shape
Superkeukens Huissen
Parttime/fulltime functie
Nu tijdelijk met startbonus*

Lijkt het jou een leuke uitdaging om samen met klanten hun droomkeuken samen te stellen en word je enthousiast van afwisseling in je werk? Denk jij graag in oplossingen en ben je commercieel aangelegd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor ons filiaal Superkeukens in Huissen zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte keukenverkoper voor 28-37 uur per week, die ook in het weekend beschikbaar is. Je helpt de klant van A tot Z. Zo breng je de wensen van de klant in kaart, verleen je deskundig advies en werk je een persoonlijk keukenontwerp uit. Als keukenverkoper ben je verantwoordelijk voor het totaalplaatje en maak je klanten graag blij met hun ideale keuken!

Ben jij onze ideale kandidaat?

Voor ons filiaal Superkeukens in Huissen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte verkoopadviseur. Je hebt inspirerende gesprekken met klanten om erachter te komen wat hun wensen zijn en speelt hier vervolgens op in. Daarnaast zoeken wij iemand die:

 • Werken in het weekend geen probleem vindt;
 • Klantvriendelijk en communicatief sterk is;
 • Ruimtelijk inzicht heeft en denkt in oplossingen;
 • Gaat voor kwaliteit.

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris en een goede pensioenregeling volgens CAO;
 • Een fijne werkomgeving met gezellige collega’s;
 • Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden volop opleiding- en trainingsmogelijkheden;
 • Een baan vol afwisseling in werkzaamheden;
 • Dagelijks een gratis bedrijfslunch!

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en wil je graag solliciteren? Stuur jouw motivatie samen met jouw CV naar werkenbij@jansentotaalwonen.nl of vul onderstaand formulier in en misschien word jij wel onze nieuwe collega!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. file size: 4 MB.

  Michel Jansen
  Bedrijfsleider

  📩  Sollicitatie
  Als jouw sollicitatie met CV en motivatie bij ons binnen is gekomen, kijken we of je een geschikte kandidaat bent voor de functie.

  📞 Eerste contact
  We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op om kort kennis te maken en eventueel een eerste gesprek in te plannen in onze winkel.

  🫱🏽‍🫲🏽 Kennismaking
  Tijdens een gesprek in onze winkel, onder het genot van een kopje koffie met bedrijfsleider Michel Jansen, leer jij ons bedrijf kennen en leren wij jou kennen. Samen bespreken we jouw ervaring, competenties en interesses om een duidelijker beeld te vormen. Indien nodig vindt er nog een tweede gesprek plaats met commercieel directeur Maurits Heijmen of jouw toekomstige leidinggevende.

  📃 Aanbod
  Is er van beide kanten een match? Dan volgt er een (persoonlijke) contractbespreking. Na ondertekening ben je officieel onze nieuwe collega! Je wordt ingewerkt door een van onze ervaren collega’s en krijgt een persoonlijk opleidingstraject aangeboden via de IMG Academy.

  *Startbonus
  Je ontvangt nu tijdelijk een startbonus ter waarde van jouw bruto maandsalaris indien je 9 maanden bij ons in dienst bent! Vraag naar de specifieke voorwaarden tijdens je kennismakingsgesprek.