15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Toppers

toppers bij Jansen Totaal Wonen

Bij het kopen van een bed is het handig om te kijken naar een topper voor jouw slaapcomfort. Een topper zorgt voor extra comfort wat resulteert in een heerlijke ontspannende nachtrust. Naast extra comfort zorgt een topper ook voor bescherming van jouw matras. Heb jij twee losse matrassen en wil je graag één matras er van maken zonder die vervelende spleet in het midden? Een topper zorgt ervoor dat er in het midden geen gat ontstaat en verbindt de twee losse matrassen met elkaar.

Advies over toppers?

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies voor toppers? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

slaapexperts van Jansen Totaal Wonen

Velen gingen je voor

9 / 10

Wilma Luyben

Het werd tijd om Jansen Wonen eens in het 🌞netje te zetten! Bij onze zoektocht enige tijd geleden naar een boxspring werden wij zeer vakkundig en prettig geholpen door Marjo. Missie bed geslaagd. Flinke tijd later op zoek naar relaxfauteuils. Met hulp van Jeroen die ons heel vriendelijk en deskundig geholpen heeft een keuze kunnen maken. Achteraf bleek onze keuze toch niet datgene hetgeen we er van hadden verwacht. Na een gesprek met Michel is dit voor ons op een keurige en bevredigende manier opgelost, dank daarvoor! Na fijne gesprekken met Janin heeft zij ons met veel geduld geholpen om een andere keuze te maken. Met andere woorden: JansenTotaal Wonen een aanrader 👍
10 / 10

Paul van der Wolf

Na goed en zorgvuldig advies van Lindy en Marjo van de afdeling Slapen hebben we gekozen voor de Auping kwaliteit en uitstraling. Vandaag is alles correct afgeleverd en gemonteerd. Alle voorwaarden voor een goede nachtrust zijn ingevuld.
10 / 10

Sandra

Wij zijn buitengewoon tevreden met onze recente aankoop van een Auping-bed bij Jansen Totaal Wonen, waar we uitstekend zijn geholpen door Marjo. De deskundige begeleiding van Marjo maakte het hele proces moeiteloos en plezierig. Ze nam de tijd om onze wensen te begrijpen en hielp ons bij het vinden van het perfecte bed dat bij onze verschillende slaapbehoeften past. En dat zonder enige druk tot aankoop.
10 / 10

Niek

Goed geholpen en geadviseerd door Lindy in onze aankoop van een boxspring. Ze nam de tijd voor ons en beantwoordde al onze vragen.
10 / 10

Familie Velzen

Wij hebben vanmiddag een ledikant met toebehoren gekocht waarbij wij zeer vakkundig zijn geholpen door Marjo. Een goede uitleg over de matrassen gehad waarbij er ook werd gekeken of de ligging van ons goed was. Plus een goede uitleg en advies over de bedbodems. Een grapje tussendoor kortom; het was gezellig winkelen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij de juiste keuze hebben genomen.

Verschillende soorten toppers

Niet alleen zijn er verschillende toppers van kwaliteitsmerken zoals Auping, Eastborn, Pullman of Mline. Ook zijn er verschillende afmetingen en comforts. Van stevige en dikke toppers tot aan dunne topdekmatrassen. Er is voor iedereen wat wils en bij Jansen Totaal Wonen helpen de slaapexperts je graag met het uitzoeken van het beste topdekmatras voor jou. Is jouw slaapcomfort veranderd en wil je het matras liever zachter of harder? Dan is een topdekmatras een goede oplossing om het matras te compenseren. Heb jij een elextrische bedbodem dan is het handig om te weten dat een topper een split heeft aan de bovenkant en/of aan de onderkant. Zo kun je eenvoudig jouw gedeelte van het bed elektrisch verstellen waarbij niet de gehele topper mee omhoog gaat. Dat is nog eens handig!

Bekijk onze andere slaapartikelen:

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst