15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Persoonlijk slaapadvies

Alles op het gebied van slapen vind je in Huissen

slaapexperts-bij-jansen

Jouw nachtrust. Onze expertise.

Bij Jansen Totaal Wonen in Huissen ben je zeker van eerlijk en deskundig slaapadvies. Onze experts helpen je volledig bij het vinden van jouw ideale slaapoplossing. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze slaapexperts en wij nemen uitgebreid de tijd voor een passend en persoonlijk slaapadvies.

Een afspraak is geheel vrijblijvend
Eerlijk advies van deskundige slaapexperts
Persoonlijk maatwerk

Onze collectie

In onze showroom vind je ledikanten, boxsprings, matrassen, linnenkasten en nog veel meer van bekende slaapmerken. Het is belangrijk om te begrijpen welke verschillen er zijn in slaapcomfort en welke opties aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeur. Bekijk de complete slaapcollectie in onze showroom in Huissen en laat je inspireren door de nieuwste slaapkamertrends en -stijlen.

Onze hoogwaardige slaapmerken

aupingLogo van CinderellaLogo MagnitudeLogo van Avek

Beddenshowroom in Huissen

Bekijk de nieuwste slaapcollectie, kom proefliggen op een van onze 30 bedden en boxsprings en ontdek ons uitgebreide matrassenassortiment. Aan de hand van jouw lichaamsbouw en persoonlijke wensen bepalen onze slaapexperts welk matras het beste bij jou past.

Slaapafdeling slaapexperts

Velen gingen je voor

9 / 10

Wilma Luyben

Het werd tijd om Jansen Wonen eens in het 🌞netje te zetten! Bij onze zoektocht enige tijd geleden naar een boxspring werden wij zeer vakkundig en prettig geholpen door Marjo. Missie bed geslaagd. Flinke tijd later op zoek naar relaxfauteuils. Met hulp van Jeroen die ons heel vriendelijk en deskundig geholpen heeft een keuze kunnen maken. Achteraf bleek onze keuze toch niet datgene hetgeen we er van hadden verwacht. Na een gesprek met Michel is dit voor ons op een keurige en bevredigende manier opgelost, dank daarvoor! Na fijne gesprekken met Janin heeft zij ons met veel geduld geholpen om een andere keuze te maken. Met andere woorden: JansenTotaal Wonen een aanrader 👍
10 / 10

Paul van der Wolf

Na goed en zorgvuldig advies van Lindy en Marjo van de afdeling Slapen hebben we gekozen voor de Auping kwaliteit en uitstraling. Vandaag is alles correct afgeleverd en gemonteerd. Alle voorwaarden voor een goede nachtrust zijn ingevuld.
10 / 10

Sandra

Wij zijn buitengewoon tevreden met onze recente aankoop van een Auping-bed bij Jansen Totaal Wonen, waar we uitstekend zijn geholpen door Marjo. De deskundige begeleiding van Marjo maakte het hele proces moeiteloos en plezierig. Ze nam de tijd om onze wensen te begrijpen en hielp ons bij het vinden van het perfecte bed dat bij onze verschillende slaapbehoeften past. En dat zonder enige druk tot aankoop.
10 / 10

Niek

Goed geholpen en geadviseerd door Lindy in onze aankoop van een boxspring. Ze nam de tijd voor ons en beantwoordde al onze vragen.
10 / 10

Familie Velzen

Wij hebben vanmiddag een ledikant met toebehoren gekocht waarbij wij zeer vakkundig zijn geholpen door Marjo. Een goede uitleg over de matrassen gehad waarbij er ook werd gekeken of de ligging van ons goed was. Plus een goede uitleg en advies over de bedbodems. Een grapje tussendoor kortom; het was gezellig winkelen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij de juiste keuze hebben genomen.

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts.

Maak een afspraak
Alt tekst