15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Softline matrassen

Matras Softline
Hoogwaardige slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

Softline matrassen combineren geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen voor een optimale slaapervaring. De rand-tot-rand pocketveren en 7 zone ondersteuning zorgen voor gelijkmatige tegendruk en een gezonde rugligging. Dankzij schuim met open celstructuur en natuurlijke vezels wordt luchtcirculatie en vochtregulatie bevorderd, terwijl de hygiënische materialen geen voedingsbodem bieden voor schimmels en huismijt. Met 30 jaar ervaring in matrasontwerp en productie garandeert Softline de hoogste kwaliteit en comfort, voor een rustgevende en gezonde nachtrust.

Softline Mondriaan matras

Het Mondriaan matras is uitgerust met het Zwitsers EvoPore schuim, wat actieve ondersteuning aan het lichaam biedt. De open celstructuur zorgt voor extra ventilatie en vochtafvoer. Tevens is het matras voorzien van rand tot rand techniek, optimale ventilatie en een afrits- en reinigbare hoes.

Softline Vermeer matras

Het Vermeer matras is uitgerust met Pulse® natuur latex, wat extra flexibel is en vloeiende tegendruk biedt aan het lichaam voor een ultiem comfortgevoel. Het latex bevat een micro perforatie wat zorgt voor extra ventilatie! Tevens is het matras voorzien van rand tot rand techniek, optimale ventilatie en een afrits- en reinigbare hoes.

Softline Van Gogh matras

Het Van Gogh matras is uitgerust met het Zwitsers EvoPore schuim, wat actieve ondersteuning aan het lichaam biedt. De open celstructuur zorgt voor extra ventilatie en vochtafvoer. Tevens is het matras voorzien van rand tot rand techniek, optimale ventilatie, micro pocketvering en een afrits- en reinigbare hoes.

Softline Rembrandt matras

Het Vermeer matras is uitgerust met Pulse® natuur latex, wat extra flexibel is en vloeiende tegendruk biedt aan het lichaam voor een ultiem comfortgevoel. Het latex bevat een micro perforatie wat zorgt voor extra ventilatie! Tevens is het matras voorzien van rand tot rand techniek, micro pocketvering, optimale ventilatie en een afrits- en reinigbare hoes.

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst