15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Clima Comfort CC Matrassen

Matras Clima Comfort CC

Afhankelijk van jouwe wensen, slaapgewoonten, lichaamsvormen en conditie biedt ClimaComfort uniek slaapcomfort voor iedereen. Iedere matras heeft een gezoneerde kern voor ergonomische ondersteuning en een klimatiserende toplaag die zorgt voor temperatuurregulatie. De vier modellen hebben dezelfde hoogte en zijn daardoor ideaal om naast elkaar te gebruiken.

Clima Comfort CC-100

Het Clima Comfort CC-100 matras is een gezoneerd schuimmatras dat is opgebouwd uit 1 laag CLIMAFOAM® aan de bovenzijde en 2 lagen EvoPore® aan de onderzijde. Het matras is voorzien van een luxe, afritsbare dubbeldoek hoes, behandeld met thermogel voor een verkoelende werking.

Clima Comfort CC 100 matras

Clima Comfort CC-150

Het Clima Comfort CC-150 is een gezoneerd schuimmatras dat is voorzien van hoogwaardige, kunststof veren in de heupzone, 1 laag CLIMAFOAM® aan de bovenzijde en 2 lagen Evopore® aan de onderzijde. Het matras is voorzien van een luxe, afritsbare dubbeldoek hoes, behandeld met thermogel voor een verkoelende werking.

Clima Comfort CC 150 matras

Clima Comfort CC-200

Het Clima Comfort CC-200 is een gezoneerd schuimmatras dat is opgebouwd uit 1 laag CLIMAFOAM® aan de bovenzijde, 2 lagen Viscopore® in het midden en 2 lagen Evopore® aan de onderzijde. Het matras is voorzien van een luxe, afritsbare dubbeldoek hoes, behandeld met thermogel voor een verkoelende werking.

Clima Comfort CC 200 matras

Clima Comfort CC-250

Het Clima Comfort CC-250 is een gezoneerd schuimmatras dat is voorzien van uniek geplaatste kunststof veren in de schouder- en heupzones, 1 laag CLIMAFOAM® aan de bovenzijde, 1 laag Viscopore® in het midden en 2 lagen Evopore® aan de onderzijde. Het matras bevat een luxe, afritsbare dubbeldoek hoes, behandeld met thermogel voor een verkoelende werking.

Clima Comfort CC 250 matras

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst