15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Maak een afspraak

Wij nemen uitgebreid de tijd
voor jouw slaapcomfort

Persoonlijk keukenadvies bij Jansen Totaal Wonen

Laat je adviseren door onze slaapexperts. We beantwoorden jouw vragen graag door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan direct contact met je op!

Liever meteen langskomen in onze showroom? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven. Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie. Plan via onze website een afspraak in en krijg ook nog eens een gratis hoofdkussen cadeau.

slaapexperts-bij-jansen

Hoe werkt het?

Vul bovenstaand afspraakformulier in, en geef jouw voorkeursdatum voor. Één van onze slaapexperts neemt (bij voorkeur telefonisch) contact met je op om de datum tijdstip van jouw afspraak te bevestigen.

Onder het genot van een goede kop koffie of thee neemt onze slaapexpert uitgebreid de tijd om jouw wensen te vertalen naar een voor jou passend slaapcomfort.

Er wordt gekeken hoe je graag ligt en daarna worden diverse opties doorgenomen. Uiteraard kun je ook proefliggen op meerdere modellen.

Na afloop verwerkt de slaapexpert jouw wensen naar een passende offerte. Deze offerte wordt nogmaals doorgesproken zodat daarna de bestelling kan plaatsvinden.

Is jouw slaapcomfort binnen? Dan ontvang jij van ons bericht voor een geschikt levermoment.

Jouw slaapcomfort staat voorop.

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie.

slaapexperts-bij-jansen

Velen gingen je voor

9 / 10

Wilma Luyben

Het werd tijd om Jansen Wonen eens in het 🌞netje te zetten! Bij onze zoektocht enige tijd geleden naar een boxspring werden wij zeer vakkundig en prettig geholpen door Marjo. Missie bed geslaagd. Flinke tijd later op zoek naar relaxfauteuils. Met hulp van Jeroen die ons heel vriendelijk en deskundig geholpen heeft een keuze kunnen maken. Achteraf bleek onze keuze toch niet datgene hetgeen we er van hadden verwacht. Na een gesprek met Michel is dit voor ons op een keurige en bevredigende manier opgelost, dank daarvoor! Na fijne gesprekken met Janin heeft zij ons met veel geduld geholpen om een andere keuze te maken. Met andere woorden: JansenTotaal Wonen een aanrader 👍
10 / 10

Paul van der Wolf

Na goed en zorgvuldig advies van Lindy en Marjo van de afdeling Slapen hebben we gekozen voor de Auping kwaliteit en uitstraling. Vandaag is alles correct afgeleverd en gemonteerd. Alle voorwaarden voor een goede nachtrust zijn ingevuld.
10 / 10

Sandra

Wij zijn buitengewoon tevreden met onze recente aankoop van een Auping-bed bij Jansen Totaal Wonen, waar we uitstekend zijn geholpen door Marjo. De deskundige begeleiding van Marjo maakte het hele proces moeiteloos en plezierig. Ze nam de tijd om onze wensen te begrijpen en hielp ons bij het vinden van het perfecte bed dat bij onze verschillende slaapbehoeften past. En dat zonder enige druk tot aankoop.
10 / 10

Niek

Goed geholpen en geadviseerd door Lindy in onze aankoop van een boxspring. Ze nam de tijd voor ons en beantwoordde al onze vragen.
10 / 10

Familie Velzen

Wij hebben vanmiddag een ledikant met toebehoren gekocht waarbij wij zeer vakkundig zijn geholpen door Marjo. Een goede uitleg over de matrassen gehad waarbij er ook werd gekeken of de ligging van ons goed was. Plus een goede uitleg en advies over de bedbodems. Een grapje tussendoor kortom; het was gezellig winkelen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij de juiste keuze hebben genomen.