15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Nolte Marcato kledingkast

Kledingkast Nolte MarcatoKledingkast Nolte Marcato zwartKledingkast Nolte Marcato grijs
Hoogwaardige slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

Met Marcato wordt jouw slaapkamer pas echt een plek om te dromen. Dit kledingkastsysteem van Nolte staat bekend om zijn schuifdeuren die zorgen voor minimalisme in de slaapkamer. Naast schuifdeuren zijn ook draai- en vouwdeuren mogelijk. Tevens kies je uit 9 breedtes, 3 hoogtes en 2 dieptes en zijn er bijpassende ladekasten en bedsystemen verkrijgbaar. Op verzoek is maatwerk mogelijk, zoals verkortingen en aangepaste hoeken.

Jouw Nolte Marcato kledingkast op maat

Je kiest uit een breed scala aan materialen en kleuren voor de fronten en interieurafwerking, en de kast compleet maken met je favoriete handgrepen.

Kledingkast Nolte Marcato

Interieurmogelijkheden van jouw Nolte kledingkast

De kledingkasten van Nolte bieden een breed scala aan interieurmogelijkheden om jouw kast volledig af te stemmen op je behoeften. Kies uit verschillende looks, waarbij stijlvolle laden en ladeorganisatoren zorgen voor een geordende opbergruimte. Functionele elementen zoals rekken en planken optimaliseren de beschikbare ruimte, terwijl dozen en ladeverdelers voor ladekasten extra organisatie bieden. Een binnenspiegel en metalen elementen voegen zowel functionaliteit als een moderne touch toe. Extra opbergruimte? Rekken aan de zijkant van de kast creëren nog meer mogelijkheden voor het opbergen van spullen. Geïntegreerde verlichting zorgt ervoor dat de inhoud van de kast altijd goed zichtbaar is. Zo creëer je met Nolte een kledingkast op maat die zowel praktisch als elegant is.

Advies over een kledingkast op maat

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk advies over een kledingkast op maat. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze adviseurs de tijd voor je heeft.

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst