15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Hasena

Ledikant hasena donkerbruin houtSledepoot ledikant bed hasenanoten kleur bed hasena
Hoogwaardige kwaliteit slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

Hasena

Al ruim 70 jaar produceert Hasena kwaliteitsmeubelen voor in de slaapkamer die jou helpen bij een prettige nachtrust. Het modulaire systeem van Hasena is uniek: je hebt zelf de keuze om je eigen droombed geheel naar eigen wens samen te stellen, bestaande uit een frame, hoofdbord. voetenbord en poten. de bedden van Hasena zijn duurzaam en worden op milieuvriendelijke wijze gemaakt.

hasena ledikanten

Deze ledikanten staan in onze winkel

Hasena Lounge wave hoofdbord
Hasena Lounge Turano hoofdbord

Bekijk de collectie in de winkel

In de showroom van Jansen Totaal Wonen in Huissen kun je diverse ledikanten en matrassen komen uittesten. Deze bedden hebben ieder hun eigen stijl. Er zijn meerdere hoofdborden, materialen én kleuren mogelijk. Zo kan jij altijd een unieke ledikant samenstellen.

donkerbruin hout ledikant hasena

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Velen gingen je voor

9 / 10

Wilma Luyben

Het werd tijd om Jansen Wonen eens in het 🌞netje te zetten! Bij onze zoektocht enige tijd geleden naar een boxspring werden wij zeer vakkundig en prettig geholpen door Marjo. Missie bed geslaagd. Flinke tijd later op zoek naar relaxfauteuils. Met hulp van Jeroen die ons heel vriendelijk en deskundig geholpen heeft een keuze kunnen maken. Achteraf bleek onze keuze toch niet datgene hetgeen we er van hadden verwacht. Na een gesprek met Michel is dit voor ons op een keurige en bevredigende manier opgelost, dank daarvoor! Na fijne gesprekken met Janin heeft zij ons met veel geduld geholpen om een andere keuze te maken. Met andere woorden: JansenTotaal Wonen een aanrader 👍
10 / 10

Paul van der Wolf

Na goed en zorgvuldig advies van Lindy en Marjo van de afdeling Slapen hebben we gekozen voor de Auping kwaliteit en uitstraling. Vandaag is alles correct afgeleverd en gemonteerd. Alle voorwaarden voor een goede nachtrust zijn ingevuld.
10 / 10

Sandra

Wij zijn buitengewoon tevreden met onze recente aankoop van een Auping-bed bij Jansen Totaal Wonen, waar we uitstekend zijn geholpen door Marjo. De deskundige begeleiding van Marjo maakte het hele proces moeiteloos en plezierig. Ze nam de tijd om onze wensen te begrijpen en hielp ons bij het vinden van het perfecte bed dat bij onze verschillende slaapbehoeften past. En dat zonder enige druk tot aankoop.
10 / 10

Niek

Goed geholpen en geadviseerd door Lindy in onze aankoop van een boxspring. Ze nam de tijd voor ons en beantwoordde al onze vragen.
10 / 10

Familie Velzen

Wij hebben vanmiddag een ledikant met toebehoren gekocht waarbij wij zeer vakkundig zijn geholpen door Marjo. Een goede uitleg over de matrassen gehad waarbij er ook werd gekeken of de ligging van ons goed was. Plus een goede uitleg en advies over de bedbodems. Een grapje tussendoor kortom; het was gezellig winkelen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij de juiste keuze hebben genomen.

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst