15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Eastborn

Gentle-183_met-blokpoot-eastbornRuby-236-eastbornForward-Aubergine-086-eastborn
Hoogwaardige kwaliteit slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

Eastborn boxsprings en matrassen

Met Eastborn matrassen en boxsprings word je gegarandeerd uitgerust wakker. Deze zijn namelijk voorzien van een unieke pocketvering, gecombineerd met de meest geavanceerde materialen. Eastborn biedt hierdoor altijd een passende oplossing voor jouw slaapwensen.

Stud-Grijs-202-eastborn

Bekijk de collectie bij Jansen Totaal Wonen

In de showroom van Jansen Totaal Wonen in Huissen test je diverse boxsprings en matrassen. Je kiest uit: boxspring Gentle, boxspring Globe, boxspring Oblique, boxspring Ruby, boxspring Plum, boxspring Stud en boxspring Forward van Eastborn bij de slaapafdeling komen bewonderen. Deze bedden hebben ieder hun eigen stijl. Er zijn meerdere hoofdborden, materialen én kleuren mogelijk. Zo kan jij altijd een unieke boxspring samenstellen.

Plum-Standaard-051-eastborn

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst