15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Eastborn Gentle Boxspring

Gentle-183_met-blokpoot-eastbornGentle-188_met-blokpoot-eastbornGentle-195_met-blokpoot-eastborn
Hoogwaardige kwaliteit slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

De Eastborn Gentle is een verfijnde boxspring die jouw slaapkamer transformeert tot een ware hotelkamer. De Gentle beschikt over een zacht hoofdbord waar je comfortabel tegenaan leunt. Deze boxspring straalt luxe en comfort uit, waardoor een rustgevende sfeer in jouw slaapkamer wordt gecreëerd. Zo laat je met de Gentle boxspring de dagelijkse stress van je afglijden en ontwaak je elke ochtend koninklijk.

De Eastborn Gentle is helaas niet in onze showroom te bekijken, maar hier vind je wel talloze soortgelijke boxsprings. Uiteraard helpen wij je wel graag om jouw eigen Gentle naar wens samen te stellen en hem te bestellen.

Jouw eigen Eastborn Gentle

Creëer een optimale nachtrust door je boxspring aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. Kies naast het uiterlijk ook de hardheid van het matras en de topper die bij jouw lichaam past.

Gentle-183_met-blokpoot-eastborn

Jouw Eastborn boxspring van Jansen Totaal Wonen

Heb je online een Eastborn boxspring, Eastborn matras of Eastborn topper gezien? Kom langs in de beddenshowroom van Jansen Totaal Wonen om talloze Eastborn boxsprings live te bekijken en testen. Bij ons stel je een complete set naar wens samen. De collectie van Eastborn heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Of je nu een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. Bekijk welke boxspring het best bij jouw stijl past of laat je inspireren. Onze slaapexperts staan voor je klaar om je met persoonlijk slaapadvies te voorzien van optimaal slaapcomfort.

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst