15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Avek Noflik Boxspring

Avek Noflik boxspring
Hoogwaardige kwaliteit slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

Boxspring Noflik van Avek is gebaseerd op de schoonheid en rust van Friesland. Dat zie je zowel aan het uiterlijk als innerlijk terug. Het design is puur en bevat subtiele details. Daarnaast is er gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor je geniet van ultieme nachtrust.

Jouw eigen Avek Noflik

Kies uit drie hardheden, diverse comfortcombinaties, bedlengtes tot maar liefst 240 cm en op maat gemaakte achterwanden. Zo stel je jouw Noflik boxspring volledig naar wens samen.

Avek Noflik boxspring

Jouw Avek boxspring van Jansen Totaal Wonen

Heb je online een Avek boxspring, Avek bed of Avek topper gezien? Kom langs in de beddenshowroom van Jansen Totaal Wonen om talloze Avek boxsprings live te bekijken en testen. Bij ons stel je een complete set naar wens samen. De collectie van Avek heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Of je nu een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. Bekijk welke boxspring het best bij jouw stijl past of laat je inspireren. Onze slaapexperts staan voor je klaar om je met persoonlijk slaapadvies te voorzien van optimaal slaapcomfort.

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst