15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Avek Fier Boxspring

Avek Fier boxspring
Hoogwaardige kwaliteit slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

Slaapcomfort en doordachte vormgeving komen samen in Boxspring Fier van Avek. In het Fries betekent Fier ‘ver’. De uitgestrekte landschappen van Friesland waren dan ook een belangrijke inspiratiebron voor dit ontwerp. Ruimtelijkheid komt tot uitdrukking via een optimale ventilatie, wat bijdraagt aan een goede nachtrust. Unieke designelementen maken Fier ook esthetisch aantrekkelijk. De opvallende ‘black chrome’ designpoten en ranke plint dragen samen met de zwevende achterwand bij aan een luxueuze uitstraling.

Jouw eigen Avek Fier

Naast dat Fier zowel in een vlakke als elektrisch verstelbare variant verkrijgbaar is, kies je uit drie hardheden voor de pocketveringmatrassen en twee topmatrassen. Daarnaast heb je de keuze uit talloze stoffen en kleuren, voor een uitstraling die past bij jouw smaak en interieur.

Avek Fier boxspring

Jouw Avek boxspring van Jansen Totaal Wonen

Heb je online een Avek boxspring, Avek bed of Avek topper gezien? Kom langs in de beddenshowroom van Jansen Totaal Wonen om talloze Avek boxsprings live te bekijken en testen. Bij ons stel je een complete set naar wens samen. De collectie van Avek heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Of je nu een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. Bekijk welke boxspring het best bij jouw stijl past of laat je inspireren. Onze slaapexperts staan voor je klaar om je met persoonlijk slaapadvies te voorzien van optimaal slaapcomfort.

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst