15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Auping Criade Boxspring

Auping-Criade-BoxspringAuping-Criade-boxspring-detailAuping-Criade-Boxspring-zijkant
Hoogwaardige kwaliteit slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

Auping boxspring Criade heeft een sierlijke uitstraling en wordt gekenmerkt door haar design met strakke lijnen. De karakteristieke, schuine poten van het metalen onderstel maken deze boxspring uniek. Naast stijlvol, is deze boxspring uiterst comfortabel dankzij de spiraalbodem met pocketvering. Dat is pas heerlijk slapen en uitgerust ontwaken!

Jouw eigen Auping Criade

Met de keuze uit 10 poedercoatkleuren voor het stalen frame en maar liefst 95 stoffen, past Criade in iedere slaapkamer. Tevens kies je uit vier hoofdborden en drie voetenborden, ieder met de hand gestoffeerd in Deventer.

Auping-Criade-Boxspring

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst