15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Bedtextiel

Auping Bedtextiel

Bedtextiel zijn alle spullen waar een bed mee opgemaakt wordt. Vaak wordt dit ook wel ‘beddengoed’ genoemd. Voor een goede nachtrust is het van belang dat het beddengoed goed aansluit bij je persoonlijke voorkeuren. Daarnaast moet het beddengoed natuurlijk ook praktisch en comfortabel zijn. Bij Jansen Totaal Wonen vind je een uitgebreide collectie. Ontdek de diverse kleuren, patronen, materialen en maten.

Velen gingen je voor

9 / 10

Wilma Luyben

Het werd tijd om Jansen Wonen eens in het 🌞netje te zetten! Bij onze zoektocht enige tijd geleden naar een boxspring werden wij zeer vakkundig en prettig geholpen door Marjo. Missie bed geslaagd. Flinke tijd later op zoek naar relaxfauteuils. Met hulp van Jeroen die ons heel vriendelijk en deskundig geholpen heeft een keuze kunnen maken. Achteraf bleek onze keuze toch niet datgene hetgeen we er van hadden verwacht. Na een gesprek met Michel is dit voor ons op een keurige en bevredigende manier opgelost, dank daarvoor! Na fijne gesprekken met Janin heeft zij ons met veel geduld geholpen om een andere keuze te maken. Met andere woorden: JansenTotaal Wonen een aanrader 👍
10 / 10

Paul van der Wolf

Na goed en zorgvuldig advies van Lindy en Marjo van de afdeling Slapen hebben we gekozen voor de Auping kwaliteit en uitstraling. Vandaag is alles correct afgeleverd en gemonteerd. Alle voorwaarden voor een goede nachtrust zijn ingevuld.
10 / 10

Sandra

Wij zijn buitengewoon tevreden met onze recente aankoop van een Auping-bed bij Jansen Totaal Wonen, waar we uitstekend zijn geholpen door Marjo. De deskundige begeleiding van Marjo maakte het hele proces moeiteloos en plezierig. Ze nam de tijd om onze wensen te begrijpen en hielp ons bij het vinden van het perfecte bed dat bij onze verschillende slaapbehoeften past. En dat zonder enige druk tot aankoop.
10 / 10

Niek

Goed geholpen en geadviseerd door Lindy in onze aankoop van een boxspring. Ze nam de tijd voor ons en beantwoordde al onze vragen.
10 / 10

Familie Velzen

Wij hebben vanmiddag een ledikant met toebehoren gekocht waarbij wij zeer vakkundig zijn geholpen door Marjo. Een goede uitleg over de matrassen gehad waarbij er ook werd gekeken of de ligging van ons goed was. Plus een goede uitleg en advies over de bedbodems. Een grapje tussendoor kortom; het was gezellig winkelen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij de juiste keuze hebben genomen.

Advies over bedtextiel?

Wil je zeker zijn dat jouw beddengoed perfect bij jouw slaapkamer past? Onze slaapexperts denken graag met jou mee. Maak vrijblijvend een afspraak en laat je adviseren.

slaapexperts van Jansen Totaal Wonen

Keuze uit diverse merken

In de slaapcollectie van Jansen Totaal Wonen vind je beddengoed van merken als Auping, Dommelin, Heckett Lane, Vandyck en meer!

Het is ook belangrijk om rekening te houden met eventuele allergieën. Laat je vooraf goed informeren over de stof en het materiaal waarvan het beddengoed gemaakt is. Denk hierbij ook aan de dikte van de stof. Iedereen heeft andere voorkeuren.

Bekijk onze andere slaapartikelen:

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst