15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Auping Revive Bed

Auping Revive
Hoogwaardige kwaliteit slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

Maak kennis met het Auping Revive bed. Een modulair, lichtgewicht hotelbed dat de kwaliteit en uitstraling van een luxe boxspring heeft. Met Revive geniet je van optimale ondersteuning en ventilatie, wat resulteert in een verfrissende ochtend en een energieke dag. De bedbodem bestaat uit een spiraalbodem met wieltjes onder de voorste poten en een cover om het frame, waardoor het bed eenvoudig schoon te maken is.

Jouw eigen Auping Revive

Revive is verkrijgbaar in een 2-delige set met een bedbodem en grijs matras en in een 3-delige set met een bedbodem, boxspring matras en topper. Daarnaast kies je uit vier kleuren van de stof Grid.

Auping Revive matras

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst