15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Auping Noble Bed

Auping Noble bedAuping Noble bedAuping Noble bed
Hoogwaardige kwaliteit slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

Een elegant designbed dat een ingetogen vorm van luxe uitstraalt, dát is de Auping Noble. Het design is indrukwekkend door zijn eenvoud en bestaat uit een ruim plateau van stevig eikenhout, met afgeronde hoeken. Het brede plateau loopt aan de kant van het hoofdbord door, wat resulteert in een verfijnde nachtkastje aan beide kanten van het bed.

Jouw eigen Auping Noble

Noble is te combineren met alle Auping matrassen en bodems. Het frame van eikenhout is beschikbaar in 6 kleuren. Daarnaast stel je het hoofdbord en de loungekussens naar wens samen. Je kiest hiervoor uit de volledige stoffencollectie van Auping. Deze uitgebreide collectie omvat vijf groepen met vijftien stoffen in maar liefst 95 verschillende kleuren.

Auping Noble bed kleuren

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst