15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Auping Noa Bed

Auping Noa bedAuping Noa bedAuping Noa bed
Hoogwaardige kwaliteit slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

Luchtig is het woord dat bed Noa van Auping het beste omschrijft. Dit Scandinavische ontwerp wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige vorm, sierlijke details en natuurlijke materialen. Kijk maar naar het prachtige, opengewerkte hoofbord, afgeronde frame en subtiel gefreesd randje van de poten. Door het gebruik van oersterk beukenhout met eikenfineer staat de Noa mooi in ieders slaapkamer.

Jouw eigen Auping Noa

Bed Noa kan worden gecombineerd met elk Auping matras en elke bedbodem, zodat jij geniet van een optimale nachtrust. Daarnaast kun je kiezen uit zes verschillende beitskleuren, waardoor Bed Noa perfect in elke slaapkamer past. Je past het bed bovendien volledig aan naar jouw wensen door de keuze uit diverse hoofdborden, pootjes, bedtafeltjes en afmetingen.

Auping Noa bed beitskleuren

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst