15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Bedbodems

Auping Bedbodems

Slapen zorgt voor ontspanning voor lichaam en geest. Om uitgerust wakker te worden is het van belang om over een goede ondersteuning te beschikken. Een goede bedbodem heeft een grote impact hierop. Het aantal latten waaruit de lattenbodem is opgebouwd draagt bij aan dit comfort. Wist je bijvoorbeeld dat een lattenbodem met 42 latten meer ondersteuning biedt dan een lattenbodem met 28 latten?

Velen gingen je voor

9 / 10

Wilma Luyben

Het werd tijd om Jansen Wonen eens in het 🌞netje te zetten! Bij onze zoektocht enige tijd geleden naar een boxspring werden wij zeer vakkundig en prettig geholpen door Marjo. Missie bed geslaagd. Flinke tijd later op zoek naar relaxfauteuils. Met hulp van Jeroen die ons heel vriendelijk en deskundig geholpen heeft een keuze kunnen maken. Achteraf bleek onze keuze toch niet datgene hetgeen we er van hadden verwacht. Na een gesprek met Michel is dit voor ons op een keurige en bevredigende manier opgelost, dank daarvoor! Na fijne gesprekken met Janin heeft zij ons met veel geduld geholpen om een andere keuze te maken. Met andere woorden: JansenTotaal Wonen een aanrader 👍
10 / 10

Paul van der Wolf

Na goed en zorgvuldig advies van Lindy en Marjo van de afdeling Slapen hebben we gekozen voor de Auping kwaliteit en uitstraling. Vandaag is alles correct afgeleverd en gemonteerd. Alle voorwaarden voor een goede nachtrust zijn ingevuld.
10 / 10

Sandra

Wij zijn buitengewoon tevreden met onze recente aankoop van een Auping-bed bij Jansen Totaal Wonen, waar we uitstekend zijn geholpen door Marjo. De deskundige begeleiding van Marjo maakte het hele proces moeiteloos en plezierig. Ze nam de tijd om onze wensen te begrijpen en hielp ons bij het vinden van het perfecte bed dat bij onze verschillende slaapbehoeften past. En dat zonder enige druk tot aankoop.
10 / 10

Niek

Goed geholpen en geadviseerd door Lindy in onze aankoop van een boxspring. Ze nam de tijd voor ons en beantwoordde al onze vragen.
10 / 10

Familie Velzen

Wij hebben vanmiddag een ledikant met toebehoren gekocht waarbij wij zeer vakkundig zijn geholpen door Marjo. Een goede uitleg over de matrassen gehad waarbij er ook werd gekeken of de ligging van ons goed was. Plus een goede uitleg en advies over de bedbodems. Een grapje tussendoor kortom; het was gezellig winkelen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij de juiste keuze hebben genomen.

Advies over bedbodems?

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies voor diverse bedbodems? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

slaapexperts van Jansen Totaal Wonen

Verschillende soorten bedbodems

Er bestaan verschillende typen lattenbodems. Zo zijn er bijvoorbeeld vlakke en elektrisch verstelbare lattenbodems. Een vlakke lattenbodem is een solide ondergrond dat voor elk type matras te gebruiken is. Een elektrisch verstelbare lattenbodem wordt vaak in combinatie met metalen bedden geadviseerd. Deze elektrische bedbodems kun je gemakkelijk zo instellen dat je ook comfortabel kunt zitten om bijvoorbeeld een boek te lezen of televisie te kijken. Ben jij op zoek naar een vlakke of elektrisch verstelbare bedbodem? Kom dan langs bij Jansen Totaal Wonen en laat je adviseren door onze experts!

Bekijk onze andere slaapartikelen:

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst