15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Avek

Avek bij Jansen Totaal WonenAvek bij Jansen Totaal WonenAvek bij Jansen Totaal Wonen
Hoogwaardige kwaliteit slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

Avek boxsprings en matrassen

Een goede nachtrust is onmisbaar, dat weten ze bij Avek maar al te goed. Daarom biedt Avek een breed scala aan mogelijkheden. Met verschillende stoffen, verstelbaarheid, maten en hardheden creëer je jouw bed op maat van Avek.

Avek bij Jansen Totaal Wonen

De Avek Ninety boxspring

Boxspring Ninety is een heerlijk comfortabele boxspring van Avek. Door de speciale samenstelling van de Ninety vormt het zich namelijk optimaal naar jouw lichaamscontouren. Dit komt doordat alleen de beste materialen worden gekozen om de producten van Avek te produceren. Daarnaast is de Avek Ninety door de consumentenbond verkozen tot beste uit de test!

Avek bij Jansen Totaal Wonen

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst