15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten
Over ons

Over ons

J shape

Wat begon als huis-aan-huis-verkopen in de jaren’ 30, is uitgegroeid tot een groot familiebedrijf. Dit grote familie bedrijf heeft de naam Jansen Totaal Wonen. Met een oppervlakte van ruim 15.000 m2 verdeeld over verschillende winkels en afdelingen is Jansen Totaal Wonen een bekend begrip in de omgeving. Door deze grote oppervlakte is er genoeg plek om de klant te inspireren op het gebied van wonen, slapen en keukens.

Naast de verschillende fysieke locaties heeft Jansen Totaal Wonen zich de afgelopen jaren ontwikkeld op het online gebied. Zo word je op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes, nieuwe producten en woontrends. Daarnaast kan je het aanbod dat in de winkel te vinden is online bestellen.

De eerder altijd zelf ingekochte collectie, is door de jaren heen flink uitgegroeid. Door de woonprogramma’s en eigen collectie is er een groot en divers aanbod. Verschillende woonstijlen zorgen er voor dat iedere klant bij Jansen Totaal Wonen zijn of haar woondroom kan realiseren. Bekende formules die Jansen Totaal Wonen faciliteert zijn onder andere: Pronto Wonen, Profijt Meubel, Trendhopper, Superkeukens en Keukendepot.

Van keukens tot slaapkamers en van meubels tot woonaccessoires. Bij Jansen Totaal Wonen vind je alles om heerlijk te wonen. Met de diverse woonprogramma’s zit er altijd iets voor je bij. Laat je inspireren en adviseren door onze woonexperts. Zij houden je graag op de hoogte van de laatste trends.

Kwaliteit en service zijn bij Jansen Totaal Wonen zeer belangrijk. Een uitstekende logistiek en een opmerkelijk fijne service is waar Jansen Totaal Wonen voor staat. Door een eigen transportservice wordt er rekening gehouden met de wensen van de klant. Van advies tot bezorging; de klant moet zich gehoord en geholpen voelen. Daarom wordt er een zo goed mogelijke service aangeboden op woon-, slaap- en keukengebied. Zo biedt Jansen een eigen montagedienst aan en is er extra garantie mogelijk op meubels. Alles om jouw aankoopproces zo prettig mogelijk te laten verlopen. In onze showroom staan onze woonexperts iedere dag voor je klaar om je advies te geven. Kom proef liggen bij onze slaapafdeling en laat je adviseren welk bed het best bij jouw slaaphouding past. Maak bij de keukenafdeling een afspraak om je te laten informeren door onze keukenexperts over de nieuwste apparatuur en keukens. Bekijk de accessoires en meubels en vraag advies aan onze woonexperts over de diverse woonprogramma’s, woonstijlen en accessoires. Bij Jansen Totaal Wonen helpen wij jou graag bij het realiseren van jouw woondroom.