15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Nieuwe keuken

Bij JTW keukens word je volledig ontzorgd, van ontwerp tot montage.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Wil jij de stap nemen om jouw droomkeuken te realiseren? Bij JTW keukens ben je aan het juiste adres voor een keuken op maat. Dankzij ruim 50 jaar kennis en ervaring weten wij precies hoe we een keuken samenstellen die voldoet aan al je wensen én past binnen je budget. Met keukens van de topmerken next125, Schüller en Rotpunkt en een breed assortiment aan keukenapparatuur van hoogwaardige merken zoals BORA, Siemens, Miele en Quooker komen jouw keukendromen uit!

Ben je van plan een afspraak te maken met één van onze keukenexperts? Wij vertellen je graag hoe het volledige proces van ontwerp tot montage en oplevering zal verlopen! Zo geniet jij zorgeloos van jouw nieuwe droomkeuken.

Stap 1: Een afspraak plannen

Is jouw keuken aan vervanging toe? Of ga je verhuizen? Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw droomkeuken op maat! Maar waarom kiezen voor JTW keukens?

  • Keuze uit kwaliteitskeukens in iedere stijl, kleur en indeling
  • Persoonlijk advies van deskundige keukenexperts
  • Volledige ontzorging, van ontwerp tot montage en oplevering
  • Eigen montagedienst met gecertificeerde monteurs
  • Vrijblijvende afspraak, 7 dagen per week, met gratis 3D-ontwerp
  • Ruime showroom met meer dan 25 keukens en een breed scala aan apparatuur van topmerken
  • Klanten beoordelen ons met een 9,0
advies keukens

Stap 2: Oriëntatie

Heb jij jouw afspraak ingepland? Dan is het tijd om inspiratie op te doen en je wensen in kaart te brengen. Wij helpen je graag een handje:

Keuken inspiratie magazine 2024 open

Stap 3: Voorbereiding op afspraak

Binnenkort kom je langs in onze showroom voor een adviesgesprek met één van onze keukenexperts. Naast je verzamelde inspiratiemateriaal, neem je een plattegrond met maten mee van de ruimte waar je keuken geplaatst zal worden.

moodboard-interieuradvies

Stap 4: Afspraak in onze showroom

Tijdens de adviesafspraak bespreekt onze keukenexpert alle wensen en eisen voor jouw droomkeuken. Hij laat je alle mogelijkheden wat betreft frontjes, kastjes, keukenbladen, opstelling, apparatuur & meer zien. Samen met jouw adviseur creëer je een persoonlijk moodboard met staaltjes uit onze showroom. Op basis hiervan wordt jouw keuken op maat ontworpen, waarbij rekening gehouden wordt met de beschikbare ruimte, je budget en je persoonlijke stijl. Hierbij ontvang je een gratis 3D-ontwerp en prijsindicatie. En dat allemaal vrijblijvend, onder het genot van een heerlijke kop koffie!

keukenshowroom-rotpunkt-frontjes-werkbladen-en-grepen

Stap 5: Productie van je keuken

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte, komen we de keuken bij jou thuis inmeten. Deze metingen worden altijd gecontroleerd door onze ervaren orderverwerker. Vervolgens start de fabrikant met de productie van jouw keuken op maat. De keuken wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail geproduceerd. Wij werken alleen met hoogwaardige leveranciers, zodat jouw keuken van de hoogste kwaliteit is.

Rotpunkt-Zerox-KQ-Italian-Walnut---Fenix-Beige-Arizona

Stap 6: Demontage en afvoering oude keuken

Heb je gekozen voor ons all-in pakket ‘1-2-3 Montageplan’? Dan demonteren we je oude keuken. Indien nodig wordt ook het leidingwerk aangepast en de keukenwand gestuct. Omdat je even geen keuken hebt om heerlijk te koken, ga jij een avond uit eten op onze kosten!

Afbeelding voor Stap 6: Demontage en afvoering oude keuken

Stap 7: Montage van je keuken

Als jouw keuken geproduceerd is, komen onze ervaren monteurs bij je langs om de keuken te monteren. Wij zorgen voor een vakkundige en zorgvuldige montage, zodat jouw keuken perfect functioneert en er strak en netjes uitziet. Onze monteurs zorgen ervoor dat alle apparatuur goed werkt en dat alles tot in de puntjes afgewerkt is.

Montage Jansen Totaal Wonen

Stap 8: Oplevering

Als de montage voltooid is, volgt de oplevering. Wij lopen samen met jou de keuken na en geven je uitleg over de werking van de apparatuur. We nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en zorgen ervoor dat je volledig tevreden bent met het resultaat.

Afbeelding voor Stap 8: Oplevering
SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Afspraak maken?

Met maar liefst 50 jaar aan ervaring, gaan onze creatieve adviseurs graag samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Velen gingen je voor

10 / 10

Familie Vernooij

Bij de aankoop van onze nieuwe keuken is er goed met ons meegedacht om uiteindelijk alles naar wens te realiseren! Antoine weet het juiste advies te geven en we hebben nog iedere dag veel plezier van onze keuken!
10 / 10

C. Riemslag

We zijn uitstekend begeleid in het ontwerp van onze keuken door Antoine en Emiel. Zij hebben kritisch meegedacht in de opstelling van onze keuken en waren in staat ook een scherpe prijs te bieden. Super!
10 / 10

Judith Lamers

In december hebben wij met keukenspecialist Bas een keuken aangeschaft bij Jansen Totaal Wonen. Zeer prettig gesprek met kundig advies. Deze week hebben wij mogen ervaren dat hetgeen is afgesproken ook daadwerkelijk is uitgevoerd. Klasse JTW! Een echte aanrader!
7 / 10

Familie Hendriks

Na 11 jaar prima ervaringen met onze eerste Schüller keuken zochten wij voor onze nieuwe woning een nieuwe. En opnieuw kwamen wij in Huissen uit! De vriendelijke ontvangst en vakkundige voorlichting door Emiel Buurman hebben er uiteindelijk toe geleid dat wij opnieuw voor dit Duitse topmerk hebben gekozen. Onlangs was het zover en werd onze nieuwe aanwinst in 2 aaneensluitende werkdagen door Frank geplaatst. En ook over deze laatste fase zijn wij 100% tevreden! Kortom, wij zijn over de aankoop, levering en plaatsing van de keuken erg tevreden.
10 / 10

Familie Annegarn

Emiel heeft ons uitstekend geholpen en prima naar ons geluisterd. Al onze wensen en wensjes worden binnenkort gerealiseerd. We kijken ernaar uit om in een nieuwe keuken te kunnen koken!
10 / 10

Marcel

Keuken gekocht, geholpen door Stefan. Top geholpen en meegedacht over veel praktische zaken. Van de ideale plaatsing van de keuken, tot de indeling van de kastjes en lades. Ook na oplevering contact gehouden. Daarnaast is de installateur Bauke een vakman! Kortom meer dan tevreden.
10 / 10

Wiellie Knuiman

In augustus vorig jaar ging ik mij oriënteren op de aankoop van een nieuwe keuken. Heel spannend na meer dan 20 jaar! Na wat rondkijken werd ik benaderd door Antoine die mij ontzettend fijn verder heeft geholpen. Door zijn vragen werd het voor mij steeds duidelijker wat ik wel of niet wilde hebben. Ik wilde de keuken pas eind januari geplaatst hebben. Dat was geen probleem. Volgens afspraak werd de oude keuken verwijderd en kwam Theo met zijn team voor het voorbereidende werk om de nieuwe keuken te kunnen plaatsen. De nieuwe keuken werd geplaatst door Luuk. Een monteur met plezier in zijn werk. En oog voor details! Al met al een prettige ervaring om onze keuken door JTW keukens te laten plaatsen!
10 / 10

Rob Simons

Wij hebben een prima advies gekregen van Bas Postma voor onze nieuwe keuken. We hadden alle ruimte om onze wensen in te brengen. Het All-In traject ontzorgde ons van het demonteren van de oude keuken en de installatiewerkzaamheden. De nieuwe keuken is netjes geplaatst door Luuk Jansen. En dit alles volgens voorafgaande afspraken. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!