15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten
Banner keukenadvies afspraak maken

Al ruim 50 jaar dé keukenexpert

J shape
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Wij zijn al ruim 50 jaar expert op het gebied van keukens. We weten hoe belangrijk het is om een keuken te hebben die volledig naar wens is. Met een ruime collectie hoogwaardige keukens en keukenapparatuur, persoonlijk advies door deskundige keukenadviseurs en een uitmuntende service, zorgt JTW keukens dat jouw wensen werkelijkheid worden.

Bezoek één van onze keukenshowrooms

Ontdek een gevarieerd aanbod aan unieke keukenopstellingen en werkbladmaterialen in onze luxe keukenshowroom. We bieden niet alleen marmer, graniet, keramiek en composiet, maar ook talloze andere mogelijkheden. Je reis naar jouw op maat gemaakte droomkeuken begint bij ons. Benieuwd? Bezoek nu onze keukenshowroom!

keukenshowroom-rotpunkt-frontjes-werkbladen-en-grepen

Jouw droomkeuken op maat

Bij JTW keukens helpen we je graag bij het samenstellen van jouw keuken op maat. Onze keukenadviseurs gaan samen met jou aan de slag en ontwerpen je droomkeuken in de gewenste kleuren, materialen, opstelling en met de gewenste keukenapparatuur en functionaliteiten. Het gehele proces zorgeloos doorlopen? Met ons ‘1-2-3 Montageplan’ word je ontzorgd van advies tot montage!

Keuken op maat

Velen gingen je voor

10 / 10

Familie Vernooij

Bij de aankoop van onze nieuwe keuken is er goed met ons meegedacht om uiteindelijk alles naar wens te realiseren! Antoine weet het juiste advies te geven en we hebben nog iedere dag veel plezier van onze keuken!
10 / 10

C. Riemslag

We zijn uitstekend begeleid in het ontwerp van onze keuken door Antoine en Emiel. Zij hebben kritisch meegedacht in de opstelling van onze keuken en waren in staat ook een scherpe prijs te bieden. Super!
10 / 10

Judith Lamers

In december hebben wij met keukenspecialist Bas een keuken aangeschaft bij Jansen Totaal Wonen. Zeer prettig gesprek met kundig advies. Deze week hebben wij mogen ervaren dat hetgeen is afgesproken ook daadwerkelijk is uitgevoerd. Klasse JTW! Een echte aanrader!
7 / 10

Familie Hendriks

Na 11 jaar prima ervaringen met onze eerste Schüller keuken zochten wij voor onze nieuwe woning een nieuwe. En opnieuw kwamen wij in Huissen uit! De vriendelijke ontvangst en vakkundige voorlichting door Emiel Buurman hebben er uiteindelijk toe geleid dat wij opnieuw voor dit Duitse topmerk hebben gekozen. Onlangs was het zover en werd onze nieuwe aanwinst in 2 aaneensluitende werkdagen door Frank geplaatst. En ook over deze laatste fase zijn wij 100% tevreden! Kortom, wij zijn over de aankoop, levering en plaatsing van de keuken erg tevreden.
10 / 10

Familie Annegarn

Emiel heeft ons uitstekend geholpen en prima naar ons geluisterd. Al onze wensen en wensjes worden binnenkort gerealiseerd. We kijken ernaar uit om in een nieuwe keuken te kunnen koken!
10 / 10

Marcel

Keuken gekocht, geholpen door Stefan. Top geholpen en meegedacht over veel praktische zaken. Van de ideale plaatsing van de keuken, tot de indeling van de kastjes en lades. Ook na oplevering contact gehouden. Daarnaast is de installateur Bauke een vakman! Kortom meer dan tevreden.
10 / 10

Wiellie Knuiman

In augustus vorig jaar ging ik mij oriënteren op de aankoop van een nieuwe keuken. Heel spannend na meer dan 20 jaar! Na wat rondkijken werd ik benaderd door Antoine die mij ontzettend fijn verder heeft geholpen. Door zijn vragen werd het voor mij steeds duidelijker wat ik wel of niet wilde hebben. Ik wilde de keuken pas eind januari geplaatst hebben. Dat was geen probleem. Volgens afspraak werd de oude keuken verwijderd en kwam Theo met zijn team voor het voorbereidende werk om de nieuwe keuken te kunnen plaatsen. De nieuwe keuken werd geplaatst door Luuk. Een monteur met plezier in zijn werk. En oog voor details! Al met al een prettige ervaring om onze keuken door JTW keukens te laten plaatsen!
10 / 10

Rob Simons

Wij hebben een prima advies gekregen van Bas Postma voor onze nieuwe keuken. We hadden alle ruimte om onze wensen in te brengen. Het All-In traject ontzorgde ons van het demonteren van de oude keuken en de installatiewerkzaamheden. De nieuwe keuken is netjes geplaatst door Luuk Jansen. En dit alles volgens voorafgaande afspraken. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!

Keukens van klanten

Wij weten hoe belangrijk het is om een keuken te hebben die volledig naar wens is. Wij helpen, al meer dan 50 jaar, met het samenstellen en realiseren van jouw droomkeuken van A tot Z. Van het 3D ontwerp tot aan de montage. Neem een kijkje in de keuken bij onze klanten die jou voorgingen!

Keukens van klanten

Onze keukenadviseurs

Bij Jansen Totaal Wonen werken professionele keukenexperts die maar één doel voor ogen hebben: samen met jou op zoek naar de perfecte keuken. Zij weten als geen ander dat een keuken heel persoonlijk is. Het is de plek om samen te komen, de dag te beginnen én af te sluiten. Niet voor niets is de keuken bij velen de favoriete ruimte in huis. Dan wil je natuurlijk wel dat deze plek helemaal naar wens is.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Eigen montagedienst

We hoeven niet meer te vertellen hoe hoog kwaliteit & service bij ons in het vaandel staan! Om dit te garanderen werken we al tientallen jaren met onze eigen montagedienst. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen en ben jij verzekerd van vakmanschap en deskundigheid.

Montage Jansen Totaal Wonen

Klantenservice

Mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal naar wens zijn, dan biedt JTW keukens jou een unieke garantie. Op alle overeenkomsten zijn de CBW-erkende voorwaarden van toepassing, die vele voordelen en zekerheden bieden. Daarnaast wordt een uitmuntende aanvullende garantie geboden op alle producten! Of jouw keuken nu 2 of 20 jaar geleden is geleverd en of het nu gaat om een aankoop van 10 euro of meer dan 10.000 euro; jij krijgt de aandacht die je als klant verdient!

Stefan klantenservice keukens