15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Rode keukens

Next125 NX510 Onyxzwart keukenSchuller Siena Indisch rood keuken
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Ontdek de tijdloze elegantie en levendige warmte van rode keukens. Van diep bordeaux tot levendig kersenrood, verken onze uitgebreide collectie en laat je inspireren. Transformeer je culinaire ruimte met de krachtige uitstraling van rode tinten tot een moderne keuken met een speelse twist. Kom langs en stel jouw rode keuken op maat samen met één van onze keukenexperts.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

De kenmerken van rode keukens

Rode keukens zijn een gedurfde, maar prachtige, keuze dankzij de kenmerken die zowel opvallend als functioneel zijn. De rijke, warme tinten variëren van diep bordeaux tot helder kersenrood, waardoor een levendige en uitnodigende sfeer ontstaat. Deze keukens passen naadloos in verschillende stijlen, van klassiek tot modern, en bieden talloze ontwerpmogelijkheden.

Het voordeel van een rode keuken

Eén van de voordelen van rode keukens is het krachtige statement dat ze maken, terwijl ze toch een gezellige en gastvrije ambiance behouden. De kleur rood stimuleert eetlust en gezelligheid, waardoor het een perfecte keuze is voor jouw keuken. Bovendien zijn rode keukens verkrijgbaar in diverse materialen, zoals warm hout of moderne hoogglansafwerkingen, waardoor ze eenvoudig aan te passen zijn aan jouw smaak en interieurstijl.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Misschien vind je deze keukenkleuren ook interessant:

Maak een afspraak

Plan een afspraak in met één van onze keukenexperts en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom geheel kosteloos te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp.

Ook in de avonduren staan wij voor je klaar.

Maak een afspraak
Alt tekst