15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Beige keukens

Schuller Siena zandgrijsSchuller Siena zandgrijs
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Beige keukens zijn de perfecte samensmelting van functionaliteit en esthetiek en daardoor een tijdloze en stijlvolle keuze voor elk huis. De neutrale tint van beige straalt warmte en rust uit, waardoor de zandkleur keuken een uitnodigende sfeer heeft en in iedere woonstijl gemixt kan worden. Dit maakt dat keukens in zandkleur een populaire keuze zijn voor een evenwichtige en verfijnde keukenomgeving.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Waarom kiezen voor een beige keuken?

Beige keukens zijn zeer populair, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Met een breed scala tinten variërend van taupe tot zandkleur en van crème tot een vleugje grijs, biedt beige eindeloze mogelijkheden voor keukenontwerp. De neutraliteit en warmte van beige maken dat de kleur perfect past bij de huidige keukentrends en de Japandi woonstijl, waarin Japans minimalisme en Scandinavisch design centraal staat. De esthetiek van de keuken wordt verder versterkt door te kiezen voor een greeploze keuken, wat tevens een vleugje luxe toevoegt aan de ruimte.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Misschien vind je deze keukenstijlen ook interessant:

Maak een afspraak

Plan een afspraak in met één van onze keukenexperts en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom geheel kosteloos te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp.

Ook in de avonduren staan wij voor je klaar.

Maak een afspraak
Alt tekst