15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Keuken- verlichting

Schuller Smartglass MattNext125 NX660 Eiken elegant natuurzerox-ma-midnight-blueRotpunkt Zerox HPL - XT Umbra XT - Lava XT - Black HL
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

In de keuken is verlichting een essentieel element, zowel functioneel als esthetisch. Onderbouw keukenverlichting zorgt voor de gewenste verlichting van het werkblad. Binnenverlichting in kasten en nissen is niet alleen praktisch, maar voegt ook een decoratief aspect toe door subtiele accenten te leggen op jouw favoriete woonitems. Verlichting langs grepen, plinten en onder planken minimaliseert schaduwen geeft de ruimte een uitnodigende uitstraling. Deze combinatie van functionele en sfeervolle verlichting creëert een prettige sfeer in de keuken.

Ontdek de mogelijkheden voor keukenverlichting voor jouw keuken alvast online of maak nu een afspraak voor persoonlijk advies door onze deskundige keukenexperts.

Verschillende soorten keukenkast verlichting

Inbouwspots in de keuken

Inbouwspots zijn ideaal voor gerichte verlichting in bijvoorbeeld een keukennis. Ze hebben een strakke uitstraling en creëren een warme ambiance.

Greeplijstverlichting

Geïnstalleerd in de greeplijsten van de keukenkasten, zorgt deze esthetische verlichting voor zacht en gelijkmatig licht dat een warme en luxe sfeer creëert.

Verlichting onder keukenkasten

Deze plintverlichting verlicht de vloer en zorgt voor een warme uitstraling, vooral ’s avonds laat. De keuken lijkt hierdoor als het ware te zweven in de ruimte.

Lades met verlichting

Lades met ingebouwde verlichting verhogen de functionaliteit van jouw keuken. Dankzij deze verlichting vind je in het donker gemakkelijk wat je zoekt.

Glasplaten met verlichting

Glasplaten met geïntegreerde verlichting aan de onderkant van bovenkasten creëren een subtiel verlichtingsaccent in de keuken.

Greepprofiel met ledverlichting

Geef je bovenste keukenkasten een luxueuze touch door te kiezen voor de elegante afwerking van ledverlichting in de greepprofielen.

Keukenverlichting van Schüller

Eén van onze keukenmerken is Schüller. Jouw keuken van dit hoogwaardige merk rust je dankzij talloze mogelijkheden eenvoudig uit met de gewenste esthetische sfeerverlichting en functionele lampen. Van greeplijstverlichting tot inbouwspots, laat je alvast inspireren of kom langs in onze keukenshowroom en ontdek alle mogelijkheden.

Schuller Newport Satin keuken

Hanglampen voor de keuken

Naast geïntegreerde verlichting in je keuken, vind je bij JTW keukens ook talloze hanglampen in verschillende kleuren, vormen, materialen en afmetingen. Shop jouw favoriet van bekende merken als Trendhopper, Baenks, IN.HOUSE, House of Dutchz, COCO maison & meer.

Japandi keuken

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen
SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens