15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Tijdloze keukens

Schüller Fino GlossRotpunkt-Zerox-KQ-Italian-Walnut---Fenix-Beige-ArizonaNext125 NX110 kristalwit
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Een keuken kies je niet voor even, maar voor een groot deel van je leven. Een tijdloze keuken zorgt er dan ook voor dat je lang van jouw keuken kan genieten. Door het gebruik van tijdloze vormen, materialen en kleuren raak je niet snel uitgekeken op jouw keuken. Harmonie en comfort zijn twee kenmerkende elementen die je altijd terugvindt in een tijdloos design. Dus ben je opzoek naar een keuken die lang meegaat? Dan is de tijdloze keukenstijl een perfecte keuze!  

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Wat zijn de kenmerken van een tijdloze keuken?

In een tijdloze keuken worden vaak neutrale kleuren gebruikt, zoals zwart, wit, beige en grijs. Daarnaast word een moderne tijdloze keuken gekenmerkt door strakke lijnen en rechte hoeken. Net als de moderne keuken, zorgt ook deze keukenstijl dus voor een strakke look.

De voordelen van een tijdloze keuken

Doordat een tijdloze keuken niet trendgevoelig is, blijft het altijd van deze tijd. Tevens past een tijdloze keuken in ieder interieur door het gebruik van neutrale kleuren. Een ander voordeel van een tijdloos design is dat er door de neutrale uitstraling veel ruimte is om je favoriete accessoires een pronkplek te geven. Kortom, een tijdloze keuken is duurzaam, esthetisch aantrekkelijk en behoudt zijn charme ook in de loop van de tijd.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Misschien vind je deze keukenstijlen ook interessant: