15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Moderne keukens

next125-NX510-fluweelmat-saharabeigeSchuller Matera keukenRotpunkt Zerox HPL - XT Umbra XT - Lava XT - Black HL
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Met een moderne keuken kan je alle kanten op en ga je mee met de keukentrends van dit moment. Moderne keukens kenmerken zich door een strakke en minimalistische stijl, gericht op het creëren van een ruimtelijk gevoel waarbij ‘minder’ vaak meer betekent. Greeploze keukens zijn een uitstekend voorbeeld van moderne keukens. Bovendien kent de moderne keuken geen vast kleurenpalet en is het materiaalgebruik divers, variërend van hout tot HPL en van composiet tot dekton. Kortom, alles is mogelijk in een moderne keuken. Deze veelzijdigheid is duidelijk te zien in de landelijk moderne keuken en moderne eilandkeukens, die momenteel erg gewild zijn.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Verschillende moderne keukens

Bij moderne keukens staat minimalisme en rust centraal. Toch is geen enkele moderne keuken hetzelfde. Ga jij voor een witte keuken, zwarte keuken, beige keuken of een hele andere kleur? Daarnaast zijn er moderne keukens in diverse opstellingen, zoals een keuken met kookeiland, een hoekkeuken, een keuken in u-vorm en nog veel meer.

Moderne eiland keukens

Moderne eiland keukens vormen het kloppende hart van de woning, waar meer dan alleen gekookt wordt. Ze vormen een plek om samen te komen voor ontbijt, borrels of heerlijke diners. Deze keukens met kookeiland worden zeer gewaardeerd door liefhebbers van de ultieme leefkeuken.

Landelijk moderne keuken

De keuken landelijk modern combineert warmte en een eigentijdse flair. Natuurlijke materialen, zoals diverse houtsoorten, komen samen met moderne accenten. Het resultaat: een landelijk moderne keuken met karakter.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Misschien vind je deze keukenstijlen ook interessant: