15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Matte keukens

Schuller Matera keukenRotpunkt-Zerox-FM-Olive-GreenNext125 NX110 kristalwit
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Ontdek de tijdloze elegantie van matte keukens bij JTW keukens. Onze collectie matte keukens van de hoogwaardige merken next125, Schüller en Rotpunkt biedt een prachtige balans tussen stijl en functionaliteit. Ga voor een stoere uitstraling met een mat zwarte keuken, voor helder en fris met een mat witte keuken of juist voor de warme tonen van een keuken in taupe mat, onze uitgebreide collectie biedt een breed scala aan mogelijkheden om jouw droomkeuken te realiseren.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Waarom kiezen voor een matte keuken?

Een matte keuken heeft talloze voordelen, zowel functioneel als esthetisch. Matte keukens hebben verschillende kenmerken die ze onderscheiden van glanzende keukens en bijdragen aan hun unieke uitstraling.

Zijdezachte, rustige afwerking
Het voornaamste kenmerk van matte keukens is de zijdezachte afwerking. In tegenstelling tot glanzende keukens, reflecteren matte frontjes weinig tot geen licht, waardoor een subtiele en elegante uitstraling ontstaat.

Minder gevoelig voor vingerafdrukken
Daarnaast zijn matte keukenfrontjes over het algemeen minder gevoelig voor vingerafdrukken en vlekken dan glanzende oppervlakken. Dit maakt dat matte keukens er langer schoon en verzorgd uitzien.

Tijdloze uitstraling
Doordat matte frontjes rust uitstralen, hebben ze een tijdloze en moderne uitstraling en zijn ze in iedere woonstijl te integreren. Ga bijvoorbeeld voor een klassieke keuken met grepen of juist voor een design keuken door te kiezen voor matte frontjes zonder grepen.

Veelzijdigheid
Matte keukens zijn uiterst veelzijdig doordat ze kunnen worden gecombineerd met diverse materialen zoals hout, metaal en steen. Hierdoor is het mogelijk om een unieke keuken te creëren die past bij de persoonlijke smaak en stijl van de eigenaar.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Misschien vind je deze keukenstijlen ook interessant: