15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Luxe keukens

Next125 NX505 Jaguargroen SatijnSchuller Smartglass MattZerox HPL - XT Umbra XT - Lava XT - Black HL - Industriële keukens bij Jansen Totaal Wonen
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Functionaliteit en esthetiek komen op harmonieuze wijze samen in een luxe keuken. Deze keukens gaan verder dan enkel functionele ruimtes; ze zijn een weerspiegeling van verfijning en smaak, waar hoogwaardige materialen, innovatieve ontwerpen en doordachte details samensmelten tot een oogstrelend geheel. Veelal zien we luxe keukens uitgerust met een kookeiland, waardoor gezellig tafelen en uitgebreid koken samenkomen. Veelgebruikte materialen in een luxe keuken zijn marmer, natuursteen, hout of beton. Van op maat gemaakte kasten tot geavanceerde apparatuur en luxueuze afwerkingen, luxe design keukens zijn tot in de puntjes af.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Wat zijn de kenmerken van een luxe design keuken?

Moderne apparatuur& luxe innovaties
Een luxe keuken is niet af zonder luxe apparatuur. Denk hierbij aan een Quooker kraan, kookplaat met ingebouwde afzuiging of een stoomoven met talloze functies. Ook moderne innovaties zien we veel terug in luxe keukens. Dit kan variëren van slimme apparaten en geautomatiseerde verlichting tot geavanceerde systemen voor temperatuur- en vochtigheidsregeling. In de keukenshowroom van JTW keukens in Huissen vind je een ruim aanbod luxe apparatuur van hoogwaardige merken als Siemens, Miele, AEG, Novy en Bosch.

Exclusief maatwerk design
Luxe design keukens worden vaak op maat gemaakt en zijn zo ontworpen dat ze aan jouw specifieke behoeften en smaak voldoen. Over het algemeen is het design van een luxe keuken strak en modern. Vaak zijn deze keukens greeploos en uitgerust met een kookeiland of thuisbar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk meer dan 25 luxe keukens van de Duitse keukenmerken Schüller, next125 en Rotpunkt in onze showroom.

Luxe & hoogwaardige materialen
In een keuken met luxe uitstraling worden veelal uitsluitend hoogwaardige materialen toegepast, zoals marmer, graniet, roestvrij staal, glas en fineer. Deze materialen dragen bij aan een verfijnde uitstraling blijven extra lang mooi. Kenmerkend voor luxe keukens zijn dan ook werkbladen en fronten die bestand zijn tegen slijtage en krassen. Zo blijven ze extra lang mooi, zelfs bij intensief gebruik.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Misschien vind je deze keukenstijlen ook interessant:

Maak een afspraak

Plan een afspraak in met één van onze keukenexperts en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom geheel kosteloos te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp.

Ook in de avonduren staan wij voor je klaar.

Maak een afspraak
Alt tekst