15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Japandi keukens

Rotpunkt Zerox HPL XT beach grey beige keukenSchuller-Elba-leisteen-beige-zandjapandi keuken Schuller Bari taupe metallic glas
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

De Japandi keuken straalt de perfecte harmonie tussen Japans minimalisme en Scandinavische sferen uit. In de Japandi stijl wordt de eenvoud en functionaliteit van het Scandinavische design gecombineerd met de elegantie en minimalistische filosofie van de Japanse cultuur. Het resultaat is een keuken die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook rust en evenwicht uitstraalt. Ontdek onze prachtige collectie Japandi keukens en laat je inspireren.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Wat is een Japandi keuken?

De term Japandi verwijst naar de samensmelting van twee populaire designstijlen: de Japanse keuken en Scandinavische stijl. Beide delen een aantal belangrijke kenmerken, zoals eenvoud, minimalisme en natuurlijke elementen. Een Japandi keuken combineert deze elementen op harmonieuze wijze, waardoor een serene en moderne leefruimte ontstaat. Lees in onze blog hoe je een japandi keuken creëert.

Eenvoud en minimalisme

Een Japandi keuken straalt eenvoud en minimalisme uit. Het ontwerp is clean, met strakke lijnen en een minimalistische benadering van decoratie. Het kleurenpalet is vaak neutraal en rustgevend, bestaande uit zachte tinten zoals wit, beige en lichtgrijs. Hierdoor ontstaat een kalme en uitgebalanceerde sfeer in de keuken.

Natuurlijke materialen

Een ander belangrijk aspect van de Japandi stijl is het gebruik van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan een houten keuken en werkbladen van natuursteen. Deze materialen brengen warmte en textuur in de keuken en zorgen voor een verbinding met de natuur. Door het gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen ben je verzekerd van een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook lang meegaat.

Functionaliteit en ergonomie

Naast het esthetische aspect hecht deze stijl ook veel waarde aan functionaliteit en ergonomie. De keuken is zo ontworpen dat alle elementen en apparatuur gemakkelijk toegankelijk zijn en een optimale werkomgeving creëren. Slimme opbergoplossingen zorgen ervoor dat je keukengerei en accessoires netjes georganiseerd zijn, waardoor de keuken altijd opgeruimd en overzichtelijk blijft.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Misschien vind je deze keukenstijlen ook interessant: