15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Industriële keukens

Next125 NX960 keukenRotpunkt-Comfort-FL---Lava---LavaSchuller Strato matt
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Geïnspireerd door de rauwe uitstraling van industriële fabrieken en lofts, creëren industriële keukens een stoere sfeer in huis. Kenmerkend is het gebruik van robuuste materialen zoals metaal, beton en hout die samen een karakteristiek contrast vormen. Het behoud van ruwe elementen in de keuken, zoals zichtbare leidingen, bakstenen muren en onafgewerkte oppervlakken, draagt bij aan de authentieke industriële uitstraling. Ontdek bij JTW keukens diverse industriële keukens van hoogwaardige merken als next125, Schüller en Rotpunkt.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Wat zijn de kenmerken van een industriële keuken?

In een industriële keuken worden vaak natuurlijke kleuren gebruikt, vaak de wat donkere tinten. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte keuken in industriële stijl. Het materiaalgebruik bestaat vooral uit grove materialen zoals hout gecombineerd met metaal, beton en RVS. Daarnaast wordt een keuken in industriële stijl, in tegenstelling tot keukens in andere stijlen, niet volledig tot in de puntjes afgewerkt. RVS buizen, snoeren en leidingen hoeven niet weggewerkt te worden om zo het industriële karakter te benadrukken.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Misschien vind je deze keukenstijlen ook interessant: