15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Hoogglans keukens

keuken-hoogglans-wit-greeploos-Schuller-Uni-Gloss-schelpenwit
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Hoogglans keukens, zoals de populaire witte hoogglans keuken en het elegante hoogglans zwart, staan bekend om hun tijdloze design. Ze bieden niet alleen een verfijnde esthetiek, maar ook praktische voordelen, zoals eenvoudige reiniging en een ruimtelijk gevoel. Dit laatste komt doordat hoogglans een soort spiegel met reflecterende oppervlakken creëert.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

De meest gekozen hoogglans varianten zijn witte keukens en zwarte keukens. Ben je op zoek bent naar een hoogglans front in een andere kleur? Bezoek onze showroom en ontdek alle mogelijkheden voor een hoogglans keuken op maat.

Hoogglans witte keuken

Witte hoogglans keukens benadrukken moderne elegantie en een tijdloze stijl. Een keuken in hoogglans wit die ook nog eens greeploos is, voegt een strakke, minimalistische touch toe. Tegelijkertijd creëert het glanzende oppervlak van een witte hoogglans keuken een gevoel van frisheid en ruimtelijkheid.

Hoogglans zwarte keuken

Een hoogglans zwarte keuken straalt eigentijdse allure uit, waar elegantie en modern design samenkomen. Het diepe, glanzende oppervlak creëert een luxe sfeer, terwijl de keuken een tijdloze uitstraling behoudt.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Misschien vind je deze keukenstijlen ook interessant: