15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Onze keuken- showroom

Maak alvast een virtuele tour.

Keukenshowroom Huissen persoonlijk keukenadvies

Keukenshowroom in Huissen

Welkom in onze ruime keukenshowroom in Huissen! Ontdek onze prachtige keukens alvast digitaal en maak vrijblijvend een afspraak om ze persoonlijk te ervaren. Van houten keukens tot industriële keukens en van luxe tot tijdloos: voor iedere keukenstijl een passende keuken op maat. Met merken als Rotpunkt, Schüller, next125, Miele, Siemens, Bora en Quooker stel je met onze keukenexperts jouw ideale keuken samen.

Meer dan 30 keukens van topmerken
Mogelijkheid om apparatuur live te testen
Ruime keuze aan keukenbladen, frontjes & grepen

Een greep uit onze collectie keukens

In onze keukenshowroom vind je een divers assortiment met unieke keukenopstellingen en een breed scala aan werkblad materialen. Van marmer tot graniet en van keramiek tot composiet. De mogelijkheden zijn eindeloos. Personaliseer je keuken verder door het kiezen van je favoriete achterwandbekleding. Zo creëer je jouw ultieme droomkeuken op maat.

Nieuw: Rotpunkt Zerox MA | Memory RI

Nieuw te bewonderen in onze showroom is deze Rotpunkt Zerox MA | Memory RI keuken in een stijlvolle combinatie van mat gelakte Tundra fronten en New Forest Oak houtfineer deuren met een ribbel.

Nieuwe showroomkeuken Tundra

Voor iedereen een passende keuken

Omdat geen portemonnee en smaak hetzelfde zijn, vind je in de keukenshowroom van JTW keukens wanden vol met verschillende keukenbladen, frontjes en grepen per keukenmerk. Er is zelfs een speciaal eiland voor onze Quooker kranen. Creëer met behulp van een persoonlijk moodboard jouw toekomstige keuken, binnen jouw budget en passend bij jouw woonstijl.

Test onze keukenapparatuur

Ontdek het gemak van luxe keukenapparatuur in de keukenshowroom van JTW keukens. Kom langs en vind de perfecte apparatuur voor jouw droomkeuken. Ervaar ultiem kookplezier met onze hoogwaardige selectie.

Keukenapparatuur - Uitproberen
SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Persoonlijk keukenadvies

Vind je het lastig om te bedenken waar je allemaal op moet letten bij het samenstellen van je nieuwe keuken? Geen zorgen! Wij begeleiden je gedurende het hele traject en bieden een vrijblijvend 3D ontwerp tijdens ons adviesgesprek, zodat jouw droomkeuken werkelijkheid wordt.

3D keuken ontwerp

Onze openingstijden

Ma13.00 – 17.30
Di – Za10.00 – 17.30
Zo12:00 – 17:30
De favoriete keuken van Antoine

Velen gingen je voor

10 / 10

Familie Vernooij

Bij de aankoop van onze nieuwe keuken is er goed met ons meegedacht om uiteindelijk alles naar wens te realiseren! Antoine weet het juiste advies te geven en we hebben nog iedere dag veel plezier van onze keuken!
10 / 10

C. Riemslag

We zijn uitstekend begeleid in het ontwerp van onze keuken door Antoine en Emiel. Zij hebben kritisch meegedacht in de opstelling van onze keuken en waren in staat ook een scherpe prijs te bieden. Super!
10 / 10

Judith Lamers

In december hebben wij met keukenspecialist Bas een keuken aangeschaft bij Jansen Totaal Wonen. Zeer prettig gesprek met kundig advies. Deze week hebben wij mogen ervaren dat hetgeen is afgesproken ook daadwerkelijk is uitgevoerd. Klasse JTW! Een echte aanrader!
7 / 10

Familie Hendriks

Na 11 jaar prima ervaringen met onze eerste Schüller keuken zochten wij voor onze nieuwe woning een nieuwe. En opnieuw kwamen wij in Huissen uit! De vriendelijke ontvangst en vakkundige voorlichting door Emiel Buurman hebben er uiteindelijk toe geleid dat wij opnieuw voor dit Duitse topmerk hebben gekozen. Onlangs was het zover en werd onze nieuwe aanwinst in 2 aaneensluitende werkdagen door Frank geplaatst. En ook over deze laatste fase zijn wij 100% tevreden! Kortom, wij zijn over de aankoop, levering en plaatsing van de keuken erg tevreden.
10 / 10

Familie Annegarn

Emiel heeft ons uitstekend geholpen en prima naar ons geluisterd. Al onze wensen en wensjes worden binnenkort gerealiseerd. We kijken ernaar uit om in een nieuwe keuken te kunnen koken!
10 / 10

Marcel

Keuken gekocht, geholpen door Stefan. Top geholpen en meegedacht over veel praktische zaken. Van de ideale plaatsing van de keuken, tot de indeling van de kastjes en lades. Ook na oplevering contact gehouden. Daarnaast is de installateur Bauke een vakman! Kortom meer dan tevreden.
10 / 10

Wiellie Knuiman

In augustus vorig jaar ging ik mij oriënteren op de aankoop van een nieuwe keuken. Heel spannend na meer dan 20 jaar! Na wat rondkijken werd ik benaderd door Antoine die mij ontzettend fijn verder heeft geholpen. Door zijn vragen werd het voor mij steeds duidelijker wat ik wel of niet wilde hebben. Ik wilde de keuken pas eind januari geplaatst hebben. Dat was geen probleem. Volgens afspraak werd de oude keuken verwijderd en kwam Theo met zijn team voor het voorbereidende werk om de nieuwe keuken te kunnen plaatsen. De nieuwe keuken werd geplaatst door Luuk. Een monteur met plezier in zijn werk. En oog voor details! Al met al een prettige ervaring om onze keuken door JTW keukens te laten plaatsen!
10 / 10

Rob Simons

Wij hebben een prima advies gekregen van Bas Postma voor onze nieuwe keuken. We hadden alle ruimte om onze wensen in te brengen. Het All-In traject ontzorgde ons van het demonteren van de oude keuken en de installatiewerkzaamheden. De nieuwe keuken is netjes geplaatst door Luuk Jansen. En dit alles volgens voorafgaande afspraken. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!