15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Keukens van klanten

Binnenkijken bij Luuk en Rianne - keuken Rotpunkt7
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Bij JTW keukens zijn wij al 50 jaar expert op het gebied van keukens. In een keuken wordt geleefd. Wij weten hoe belangrijk het is om een keuken te hebben die volledig naar wens is. Door een ruime collectie aan te bieden, persoonlijk advies te geven en een uitmuntende service te verzorgen, maken wij jouw wensen waar. Wij helpen je met het samenstellen en realiseren van jouw droomkeuken van A tot Z. Van het 3D ontwerp tot aan de montage.

Een kijkje in de keuken bij enkele van onze tevreden klanten met een op maat gemaakte keuken:

Xander & Ghislaine

Deze keer mochten we binnenkijken bij Xander en Ghislaine in het prachtige Nijmegen, waar het stel in een ruime woning in een rustige en groene wijk woont. Ze kozen voor een strakke, greeploze next125 keuken met veel lichtinval. Geen overbodige poespas, maar een moderne en warme ruimte die direct een gevoel van ruimtelijkheid geeft.

beige-keuken-next125-bij-jansen-totaal-wonen

Familie de Feber

Familie de Feber koos voor een levendig keukenblad, licht kookeiland en donkere frontjes. Uniek aan deze keuken is de deur naar de bijkeuken die naadloos is geïntegreerd in de kastenwand.

Binnenkijken in de keuken van familie de Feber

Dé Smaakcateraar

Jansen Totaal Wonen mocht de kantine van Dé Smaakcateraar herinrichten. De luxueuze Schüller keuken is van alle gemakken voorzien met een BORA kookplaat, zwarte Quooker kraan & meer!

binnenkijken-bij-de-smaakcateraar

Anita & Harm

Met een uitbouw van ruim 50 m2 creëerden Anita & Harm een royale leefruimte met prachtig uitzicht op de tuin. Net als in 2020 realiseerden ze samen met adviseur Emiel hun nieuwe droomkeuken.

Binnenkijken bij Anita & Harm - Rotpunkt keuken zwart

Luuk & Rianne

Voor hun verbouwde woning in Bemmel kozen Luuk & Rianne voor een luxe Rotpunkt bijkeuken en keuken met royaal kookeiland uitgerust met een BORA kookplaat & Quooker Fushion kraan.

Leo & Petra

Leo & Petra wensten een ruimtelijke keuken met extra opberg- en werkruimte. Keukenadviseur Emiel vervulde alle wensen met deze Schüller keuken met Quooker waterkraan en ovens.

Keuken Leo en Petra

Jan & Ine

Jan & Ine kozen voor een u-vormige keuken met mat witte frontjes. Tevens bevat de keuken een Quooker met zeeppompje, Miele oven en extra brede handgrepen.

Kars & Sanne

Kars & Sanne kozen voor een greeploze Rotpunkt keuken met zwarte fronten, granieten werkblad in de kleur Nero Bernini, Siemens apparatuur, Quooker Flex kraan en wijnklimaatkast van Airo Design.

Rotpunkt zwarte keuken kars en sanne

Bob & Laura

Bob & Laura gingen voor een greeploze Schüller keuken in de kleur schelpenwit met een composiet werkblad, Siemens apparatuur, BORA kookplaat met ingebouwde afzuiging en Quooker kraan.

Jolanda

Het eiland van de next125 keuken van Jolanda lijkt te zweven door de ranke pootjes. Ze koos voor een natuurstenen werkblad, Quooker, BORA kookplaat en Miele wijnklimaatkast.

Next 125 zwevende keuken Jolanda

Bas & Mieke

Keukenadviseur Bas ging voor een agaatgrijze Schüller keuken. De frontjes met matte afwerking en anti-fingerprint coating passen naadloos bij het werkblad in Beach Medium Grey. Verder is de keuken uitgerust met een Bora kookplaat met ingebouwde afzuiging, een zwarte Quooker Cube (met kokend- & bruisend water), een koelkast, combi-oven en stoomoven van Siemens.

binnenkijken bij Bas & Mieke

Janin & Robbert

Janin & Robbert kozen voor een greeploze Schüller Onyx keuken met zowel zwarte als witte fronten. De keuken heeft een ingebouwde Siemens kookplaat met afzuiging en een keramieken werkblad.

Moderne zwarte keuken Janin

Yvonne & Michel

Yvonne en Michel kozen voor een strakke, tijdloze keuken van Schüller in kristalwit met composieten werkblad in Dark Grey. De keuken is uitgerust met een Quooker kraan en een Neff stoomoven.

witte keuken van schuller - Yvonne & Michel

Familie Freriks

De Schüller keuken van familie Freriks in de kleur zandgrijs met een topcore werkblad bevat hoogwaardige Siemens apparatuur, een wijnklimaatkast & greeplijstverlichting.

Beige keuken schuller hotel chic freriks

Keuken inspiratie magazine

Vraag geheel vrijblijvend ons keukenmagazine aan. Een magazine boordevol inspiratie met de keukentrends van 2024, de nieuwste keukens van hoogwaardige keukenmerken, talloze keukenstijlen en nog veel meer. Ontvang het magazine met de post thuis of download hem nu online!

Keuken inspiratie magazine 2024 open

Michelle & Sietze

De greeploze, zwarte Schüller keuken van Michelle en Sietze heeft een granieten werkblad in de kleur Nero Bernini, BORA kookplaat met ingebouwde afzuiging, wijnklimaatkast en goudkleurige Quooker.

Schüller keuken Michelle

Familie Rammeloo

Familie Rammeloo koos voor een greeploze Schüller keuken met glanzende kristalwitte fronten, greeplijstverlichting, een werkblad van composiet, een houten bar en inbouwapparatuur van AEG.

Witte keuken bij familie Rammeloo

Antoine & Anko

Antoine & Anko kozen een greeploze, zwarte Schüller keuken met push-to-open systeem, composieten werkblad in Planet Mars, Siemens apparatuur, Quooker en BORA kookplaat met afzuiging.

Schuller keuken antoine

Jeanette & Frank

Zwarte Schuller keuken familie kersten

De greeploze Schüller keuken van Jeanette & Frank is afgewerkt met glanzend kristalwitte fronten, een wit werkblad van composiet, BORA kookplaat met afzuiging, een Quooker & brede lades.

Keuken in Haalderen

Keuken-in-Haalderen

Deze greeploze keuken van het merk Schüller in matte, zandgrijze kleur beschikt over een BORA Pure kookplaat, Quooker Flex kraan en Siemens stoomoven.

Familie Snelders

zwarte schuller keuken van Familie Snelders

Familie Snelders koos voor een greeploze zwarte Schüller keuken met inbouwapparatuur van AEG, Quooker, BORA kookplaat met ingebouwde afzuiging en een composieten werkblad.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen