15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Schüller Targa

Schüller Targa Marmer ScuroSchüller Targa Marmer Scuro
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Schüller Targa in marmer Scuro imitatie

Esthetiek en functionaliteit komen op bijzondere wijze samen in de Targa keuken van Schüller. De greeplijst met een messinglook voegt hier een extra vleugje elegantie toe aan de donkere marmeren Scuro imitatie.

Schüller Targa Marmer Scuro

Lichte Targa keuken van Schüller

Deze Schüller Targa keuken is uitgerust met een Le Mans kast voor opslag van al je pannen. Daarnaast bieden de ruime lades en bovenkasten met handige rekken voldoende opbergruimte voor andere keukenbenodigdheden. Deze uitvoering in warme bruin- en beigetinten creëert een warme en stijlvolle ambiance.

Schuller Marmor Avorio

Schüller Targa in donker staal

Een staallook keuken in je huis? Dan is de Targa dé keuken voor jou. Deze greeploze, industriële keuken is namelijk voorzien van staallook- en houten fronten. Een ander leuk detail zijn de verwerkte Ledverlichting in de komgreep. Dit geeft deze keuken een bijzondere uitstraling.

Schuller Targa donker staal

Meer weten over Schüller? Kom langs!

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen