15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Schüller Smartglass

Schuller Smartglas MattSchuller Smartglass Matt
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

De Smartglass Matt van Schüller

Een tijdloze, moderne keuken: dat is de Schüller Smartglass. Het front van polymeerglas in de kleur titano metallic is beschermd met anti-fingerprint coating. Dat maakt deze keuken zeer gezins- en kindvriendelijk. De matte glaslook geeft deze keuken een luxe uitstraling.

Schuller Smartglass Matt

Verbeter het comfort van de Smartglass Matt keuken nog verder met draaibare stopcontacten, een tafelventilator en stijlvol verlichte wangenregalen. De extra diepe bovenkasten, naadloos geïntegreerd met de hogere kasten, bieden zeeën aan opbergruimte voor kookgerei. De gebruikte handvaten zijn geïnspireerd op metallurgie en kristalstructuren en geven een strakke look aan de keuken waar de afgeschuinde randen zorgen voor een zachte grip en perfect passen bij de donkere Smart Glass fronten.

Meer weten over Schüller? Kom langs!

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen