15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Schüller Siena

Schuller Siena zandgrijs
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

De Schüller Siena in zandgrijs

Dé trend van nu: beige keukens. Met een strak, mat front in de kleur zandgrijs is de Schüller Siena zeer tijdloos en tevens modern. Deze keuken heeft een rustige uitstraling die jarenlang mooi zal blijven. Dit komt onder andere door zijn strakke design en beige kleur. Tóch een andere kleur of ander front? Je stelt jouw Schüller keuken helemaal zelf samen.

Schuller Siena zandgrijs

De Schüller Siena in agaatgrijs

Deze volledig grijze uitvoering van Schüller Siena heeft een strakke, moderne uitstraling. Dankzij de kastenwand die om beide hoeken doorloopt heb je meer dan genoeg opbergruimte. In het open rek van het kookeiland stel je jouw mooiste woonaccessoires tentoon.

Schuller Siena agaatrijs

De Schüller Siena in Indisch Rood

Omarm kleur in de keuken volgens de keukentrends van 2024! Ga mee met de trend en kies voor de Schüller Siena in Indisch Rood. Deze levendige kleur voegt niet alleen een moderne look toe, maar creëert ook een warme sfeer in de keuken. Maak van koken een kleurrijk avontuur met deze trendy en eigentijdse keuken.

Schuller Siena Indisch rood keuken

Schüller paneelsysteem

Haakjes voor kookgerei, een speciaal vak voor kruiden en oliën en zelfs een ophangbaar messenblok: het functionele paneelsysteem van Schüller biedt optimale ondersteuning bij al je keukenactiviteiten. Alles binnen handbereik, georganiseerd en efficiënt, zodat je met gemak en plezier in de keuken kunt werken!

De Schüller Siena in bosgroen fluweelmat

Transformeer je keukenruimte in een oase van natuurlijke schoonheid met de verfijnde bosgroene variant van de Schüller Siena keuken. Dankzij de intelligente planning met twee tegenover elkaar liggende opstellingen zijn de kook- en spoelfuncties bewust van elkaar gescheiden en is er meer ruimte,.

Schuller Siena woudgroen

De Schüller Siena in diepblauw

Liever een koelere kleur? Ga dan voor Siena in prachtig diepblauw! Berg al jouw keukengerei uit het zicht op achter de deurtjes en in de lades en stel jouw favoriete woonaccessoires tentoon in de open rekken.

Schuller Siena diepblauw keuken

Meer weten over Schüller? Kom langs!

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen