15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Schüller Newport Satin

Schuller keuken Newport SatinSchuller Newport Satin keukenSchuller Newport Satin keuken
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Schüller Newport Satin in Bosgroen Satijn

De moderne, greeploze framefronten van Schüller Newport Satin in bosgroen satijn, gecombineerd met de basalt grafiettint van het werkblad en de nissen zijn een lust voor het oog.

Schuller Newport Satin keuken

Hoogwaardige details

De verlichte, hoge vitrinekast met grijze glazen deuren geeft de accessoires en het kookgerei dat hierin geplaatst wordt een prominente plek in de keuken. De gesloten, multifunctionele opzetkast biedt tevens zeeën aan opbergruimte. Aan de binnenzijde bevindt zich namelijk een buitengewone hoeveelheid slim georganiseerde ruimte voor alles wat nodig is voor het bereiden en opdienen. De in het kookeiland geïntegreerde gootsteenkast met twee korven biedt voldoende ruimte voor de gootsteen en afvalscheiding, waar de verlichting de hele sfeer van de keuken naar een hoger niveau tilt.

Meer weten over Schüller? Kom langs!

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen