15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Schüller Matera

Schuller Matera keukenSchuller Matera keukenSchuller Matera keukenSchuller Matera keukenSchuller Matera keuken
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Schüller Matera in kiezelgrijs

De fronten van de Matera met Anti-Fingerprint in kiezelgrijs mat gecombineerd met levendige Colour-varianten vormen samen een aangename, ruimtelijke sfeer die naadloos overgaat in de gezellige eethoek.

Schuller Matera keuken

Duurzaam & functioneel

Het frontmateriaal van Matera is voor 100% recyclebaar en draagt daarmee bij aan de bescherming van het klimaat. Dit geldt ook voor alle producten van het duurzame OrganiQ, waaronder handige inzetstukken zoals huishoudfolierollers of houders voor kruidenpotjes. Een ander duurzaam hoogtepunt is de greep gemaakt van OceanIX Plastic.

De vlakke plafondpanelen en het Frame Rack met schuifdeur geven de keuken een strakke, moderne uitstraling. In de opzetkast met onyxkleurige jaloezie bewaar je eenvoudig spullen op een zichtbare plek, terwijl de hoeklift ervoor zorgt dat de keukenmachine subtiele wijze in het korpus verdwijnt.

Meer weten over Schüller? Kom langs!

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen