15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Schüller Fino mat

Schuller Fino Mat kristalwit keuken
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

De kristalwitte Fino Mat keuken

Een witte keuken is heel tijdloos en blijft dus altijd mooi & modern. Ben jij op zoek naar een tijdloze keuken? Dan is de Schüller Fino Matt zeker iets voor jou! Het strakke design van deze keuken past perfect in ieder type woning en past bij iedere interieurstijl. Helder wit in de keuken is een keuze die altijd modern is.

Schuller Fino Mat kristalwit keuken

Fino Mat bevat bijzondere opbergmogelijkheden, zoals de kleurcontrasterende garderobe met sfeervolle verlichting. Het Frame Rack, gebruikt als bureau, is perfect voor het organiseren van diverse spullen. En dit vloeiende design loopt door in de woonkamer met een dressoir dat naadloos aansluit op het keukenontwerp.

Fino Mat in Onyxzwart

In de Onyxzwarte uitvoering van Fino Mat worden kleuren en structuren worden speels gecombineerd. Deze industriële keuken met olijfgeel, grijs, zwart en wit bevat een lang aanrecht dat de kitchenette visueel uitbreidt en nodigt uit tot een drankje.

Schuller Fino Mat onyxzwart

Meer weten over Schüller? Kom langs!

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen