15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Schüller Finca

Schuller-finca-diepblauw-landelijke-keukenSchuller Finca Satin PoreSchuller Finca Satin PoreSchuller Finca Satin Pore keuken
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Diepblauw satijn met nerf

Met deze prachtige keuken van Schüller komt de droom van een zuidelijk landhuis tot leven. Het houten keukenfront Finca in diepblauwe kleur geeft deze huiselijke keuken een warme, meidterrane sfeer.

landelijke-keuken-Schuller-finca-diepblauw

De landelijke stijl van deze keuken wordt op bijzondere wijze gecreëerd met de fronten in diepblauwe satijnlak en subtiele houtnerf in combinatie met de messing handgrepen. Het kwartsstenen werkblad van Systemo en de opzetkast met glazen deuren vormen visuele accenten en integreren naadloos in de natuurlijk lichte, comfortabele ambiance.

Innovatieve opbergruimte

Finca biedt zeeën aan opbergruimte. Het open regaal is ideaal voor kruiden en decoratieve voorraadpotten, terwijl de kenmerkende open vakken zoals het kookrek of stollenrek de ruimte bieden voor borden en ander keukengerei. Met twee uittrekbare plateaus is het zelfs eenvoudig om kookgerei achteraan te bereiken. Het stollenrek zorgt voor de benodigde openheid en gezelligheid in de keuken.

Meer weten over Schüller? Kom langs!

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen