15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Schüller Elba

Schuller Elba leisteen zandSchuller Elba zandgrijsSchuller Elba zandgrijs
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Warm leisteen zand

Deze keuken is een prachtig voorbeeld van een natuurlijke beige keuken. De leisteen look van het keukenfront in de zandkleur geeft deze keuken een unieke twist en een huiselijke uitstraling krijgt.

Schuller-Elba-leisteen-beige-zand

Esthetische innovaties

De in het oog springende en prachtige kleurcombinaties sieren de fronten, terwijl naadloos geïntegreerde Visio-rekken en een sideboard een esthetisch geheel vormen. De keuken biedt zeeën aan opbergruimte, zowel zichtbaar als verborgen, en bevat een elektrisch uitschuifbare spoelbak en de Emotions LED-verlichting, die Zig-Bee-compatibel is.

Schüller Elba Beton kwartsgrijs imitatie

Een keuken en wijnbar in één ruimte: een must-have voor alle fijnproevers! Het kookeiland creëert extra werkruimte en de bar een plek waar je met gasten gezellig kunt tafelen.

Schuller Elba kwartsgrijs

Dankzij de hoge kast met etagesysteem biedt de keuken ook veel opbergruimte uit het zicht. De horizontale en verticale greeplijsten in onyxzwart ondersteunen de rustgevende uitstraling. Het extra dunne werkblad, dat uit hetzelfde materiaal bestaat als de keuken, geeft de keuken een sierlijke touch.

Schüller Elba Alvaro leisteen imitatie

Deze uitvoering van Elba in Alvaro leisteen imitatie met details in Indisch rood fluweelmat AFP heeft een royaal kookeiland voorzien van een barblad met uitsparing voor mooie designobjecten. De glazen jaloeziekast biedt ruimte voor grote keukenapparaten en servies, terwijl het nispaneel met eiken elementen voor nóg meer opbergruimte zorgt.

Schuller Elba indisch rood

Meer weten over Schüller? Kom langs!

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen