15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Schüller Bari

Schüller Bari keukenjapandi keuken Schuller Bari taupe metallic glas
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Aurora-eiken imitatie en polymeerglas in taupe metallic mat

Door warm hout te combineren met innovatief Smartglass en accenten van edelstaal, ontstaat een ambiance waarin het leven en koken heel natuurlijk aanvoelen. Dus of je nou op zoek bent naar een houten keuken of een beige keuken: deze keuken heeft het beste van beide en is een ware ode aan de natuur. Een statement voor authentiek leven en grenzeloos genieten!

Bari aurora eiken en taupe metallic glas van schuller

Hoogwaardige afwerking

De plafondhoge kasten, perfect georganiseerde uittrekelementen en het flessenrek boven de koelkast bieden voldoende ruimte voor al je keukengerei. Het polymeerglas imponeert met zijn hoogwaardige afwerking, waardoor het buitengewoon stabiel en robuust is voor dagelijks gebruik. De speciale AFP Anti-Finger-Print eigenschap minimaliseert vingerafdrukken en vermindert zo aanzienlijk de inspanningen bij het schoonmaken. Tegelijkertijd nodigt het eigentijdse, fluweelachtige ontwerp uit om aangeraakt te worden en te genieten van een prettige tactiele ervaring.

Meer weten over Schüller? Kom langs!

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen