15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Schüller keukens

Schüller Rocca keukenSchuller Matera keukenSchuller Cameo Satin keuken zandgrijs
Officiële Schüller keukens dealer
Hoogwaardige kwaliteit keukens
Jouw Schüller keuken op maat

Dit is Schüller

Schüller kenmerkt zich door de unieke, hoogwaardige keukens van topkwaliteit. Schüller keukens is een echt familiebedrijf en behoort tot de top 3 van de Duitse keukenmeubelindustrie. Het maken van hoogwaardige keukens is meer dan alleen productie, het bundelen van alle competenties in een ‘bedrijfsfamilie’ maakt Schüller uniek en uiterst efficiënt. Bij alles wat Schüller doet, staat één streven centraal: een innovatieve en betrouwbare partner zijn voor zijn klanten.

Schuller Marmor Avorio

Waarom kiezen voor Schüller?

  • Hoogwaardige kwaliteitskeukens
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Ruim aanbod aan keukenfronten en innovaties
  • ‘Schüller Elements’ biedt de mogelijkheid om jouw bijkeuken, voorraadkamer, garderobe, tv-meubel of tafel te creëren
  • Modulaire systemen voor de complete inrichting van jouw keuken
Schuller Uni Gloss keuken kristalwit hoogglans

Het aanbod van Schüller

In onze keukenshowroom in Huissen vind je een aantal prachtige Schüller keukens, voorraadkamers en bijkeukens. Ook bieden wij een groot en divers aanbod aan kleuren, stalen en opstellingen. Laat je alvast inspireren:

Schüller keukens bij onze klanten

Jouw Schüller keuken op maat

Kom langs in onze keukenshowroom en bekijk verschillende Schüller keukens live! En ontdek alle mogelijkheden in kleuren, materialen, opstellingen, frontjes, apparatuur & meer!

Showroom Schuller

Schüller bijkeuken

Ontdek de Schüller bijkeuken op maat, een innovatieve opbergoplossing. Van een slim rek voor drankkratten tot kasten voor bezems en voorraden, alles heeft zijn eigen plek. Ruimtebesparend, overzichtelijk en altijd binnen handbereik.

Schuller Rocca

Meer weten over Schüller? Kom langs!

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Velen gingen je voor

10 / 10

Familie Vernooij

Bij de aankoop van onze nieuwe keuken is er goed met ons meegedacht om uiteindelijk alles naar wens te realiseren! Antoine weet het juiste advies te geven en we hebben nog iedere dag veel plezier van onze keuken!
10 / 10

C. Riemslag

We zijn uitstekend begeleid in het ontwerp van onze keuken door Antoine en Emiel. Zij hebben kritisch meegedacht in de opstelling van onze keuken en waren in staat ook een scherpe prijs te bieden. Super!
10 / 10

Judith Lamers

In december hebben wij met keukenspecialist Bas een keuken aangeschaft bij Jansen Totaal Wonen. Zeer prettig gesprek met kundig advies. Deze week hebben wij mogen ervaren dat hetgeen is afgesproken ook daadwerkelijk is uitgevoerd. Klasse JTW! Een echte aanrader!
7 / 10

Familie Hendriks

Na 11 jaar prima ervaringen met onze eerste Schüller keuken zochten wij voor onze nieuwe woning een nieuwe. En opnieuw kwamen wij in Huissen uit! De vriendelijke ontvangst en vakkundige voorlichting door Emiel Buurman hebben er uiteindelijk toe geleid dat wij opnieuw voor dit Duitse topmerk hebben gekozen. Onlangs was het zover en werd onze nieuwe aanwinst in 2 aaneensluitende werkdagen door Frank geplaatst. En ook over deze laatste fase zijn wij 100% tevreden! Kortom, wij zijn over de aankoop, levering en plaatsing van de keuken erg tevreden.
10 / 10

Familie Annegarn

Emiel heeft ons uitstekend geholpen en prima naar ons geluisterd. Al onze wensen en wensjes worden binnenkort gerealiseerd. We kijken ernaar uit om in een nieuwe keuken te kunnen koken!
10 / 10

Marcel

Keuken gekocht, geholpen door Stefan. Top geholpen en meegedacht over veel praktische zaken. Van de ideale plaatsing van de keuken, tot de indeling van de kastjes en lades. Ook na oplevering contact gehouden. Daarnaast is de installateur Bauke een vakman! Kortom meer dan tevreden.
10 / 10

Wiellie Knuiman

In augustus vorig jaar ging ik mij oriënteren op de aankoop van een nieuwe keuken. Heel spannend na meer dan 20 jaar! Na wat rondkijken werd ik benaderd door Antoine die mij ontzettend fijn verder heeft geholpen. Door zijn vragen werd het voor mij steeds duidelijker wat ik wel of niet wilde hebben. Ik wilde de keuken pas eind januari geplaatst hebben. Dat was geen probleem. Volgens afspraak werd de oude keuken verwijderd en kwam Theo met zijn team voor het voorbereidende werk om de nieuwe keuken te kunnen plaatsen. De nieuwe keuken werd geplaatst door Luuk. Een monteur met plezier in zijn werk. En oog voor details! Al met al een prettige ervaring om onze keuken door JTW keukens te laten plaatsen!
10 / 10

Rob Simons

Wij hebben een prima advies gekregen van Bas Postma voor onze nieuwe keuken. We hadden alle ruimte om onze wensen in te brengen. Het All-In traject ontzorgde ons van het demonteren van de oude keuken en de installatiewerkzaamheden. De nieuwe keuken is netjes geplaatst door Luuk Jansen. En dit alles volgens voorafgaande afspraken. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens