15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Rotpunkt Zerox HPL XT

Beige keuken kookeiland rotpunkt zerox beach grey
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Beach Grey – New Forest Oak

Wil je graag een luchtige Japandi keuken, maar zoek je iets anders dan standaard wit? Kies dan voor de Zerox HPL XT keuken in de kleur Beach Grey, met houten accenten. Om een harmonieuze uitstraling te creëren, zijn de korpus en het werkblad in dezelfde kleur gehouden als het front.

Rotpunkt-Zerox-HPL-XT---Beach-Grey---New-Forest-Oak

Clay Dark – City Nature Oak

Een keuken met een industrieel ontwerp en een kookeiland met zwevende planken, dat is de Zerox HPL XT keuken in de kleur Clay Dark. De keuken heeft een strakke vormgeving met eenvoudige lijnen en biedt veel opbergruimte. Opvallende kenmerken zijn de glazen vitrines en oven aan de zijkant.

Rotpunkt-Zerox-HPL-XT---clay-dark---city-nature-oak

Just Grey – Dark Split Oak

Deze Zerox HPL EXT woonkeuken krijgt karakter door de combinatie van Dark Split Oak met het kookeiland in de kleur Just Grey. De overeenkomende korpuskleuren creëren harmonie, zowel aan de binnen- als buitenzijde.

Rotpunkt-Zerox-HPL-XT-Just-Grey---Dark-Split-Oak

Clay Dark – Black – Loft Brown Oak

Deze klassiek moderne keuken ademt karakter met een trio van decors: Clay Dark, Black en Loft Brown Oak. Opvallende, goudkleurige grepen voegen een vleugje luxe toe, terwijl de led-verlichting de nis prachtig verlicht.

Rotpunkt-Zerox-HPL-XT-Clay-Dark---Black---Loft-Brown-Oak

Daylight Grey

De Zerox HPL XT in Daylight Grey met zwarte accenten is een keuken vol kleurtegenstellingen en hoge designstandaarden. Deze keuken wordt echt uniek door de verschillende hoogtes en talrijke subtiele details, zoals de efficiënte werkbladafzuiging en slimme Wall Solution.

zerox-hpl-xt-daylight-grey-rotpunkt

Lava – Nature Split Oak

Mooi grijs is niet lelijk! Deze Zerox HPL XT keuken beschikt over Lava-kleurige fronten en natuurlijke elementen van Nature Split Oak. Dit in combinatie met de hoge kastenfronten creëert een minimalistische uitstraling die de keuken een eigentijdse flair geeft.

Rotpunkt-Zerox-HPL-XT-Lava---Nature-Split-Oak

Meer weten over Rotpunkt? Kom langs!

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw Rotpunkt droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen