15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Rotpunkt keukens

Rotpunkt-Zerox-KQ-Italian-Walnut---Fenix-Beige-ArizonaRotpunkt keuken Memory RI old forest oakRotpunkt Zerox HPL - XT Umbra XT - Lava XT - Black HL
Officiële Rotpunkt keukens dealer
Hoogstaande kwaliteit keukens
Eindeloos veel mogelijkheden

Dit is Rotpunkt

Rotpunkt produceert al ruim 85 jaar hoogwaardige en moderne keukens die wereldwijd geëxporteerd worden vanuit Duitsland. Dit label streeft naar design van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van levering en montage. Ben je op zoek naar een houten keuken? Dan kies je voor Rotpunkt. Met een groot aanbod aan hout en houtimmitaties heeft dit keukenmerk álles wat jij zoekt voor een moderne, houten keuken.

Rotpunkt-Pavilo-MX-just-grey

Waarom kiezen voor Rotpunkt?

  • Hoogwaardige kwaliteit keukens
  • Groot aanbod aan echt hout en houtimmitaties
  • Diversiteit – 7 soorten greeploos
  • Klimaatvriendelijke werkwijze
  • Duurzaamheid – hoogwaardig materiaalgebruik
  • Veel ontwerpmogelijkheden
  • Grenzeloos comfort: diverse hoogtes en dieptes mogelijk
  • Meer dan keukens: ontwerp jouw bijkeuken of inloopkast
Rotpunkt keukens Tineo FL beach grey -

Het aanbod van Rotpunkt

In onze keukenshowroom in Huissen vindt je een aantal prachtige Rotpunkt keukens. De ruime collectie biedt een divers aanbod aan materialen, kleuren en opstellingen. Laat je inspireren door het aanbod:

Jouw Rotpunkt keuken op maat

Een kwalitatieve inbouwkeuken bestaat uit diverse elementen, zoals een korpus, werkblad, fronten, grepen of greeplijsten, verlichting en de interne uitrusting. Rotpunkt staat bekend om zijn eindeloze mogelijkheden voor elk van deze onderdelen. Zo stel je jouw keuken helemaal naar wens samen in onze showroom.

keukenshowroom-rotpunkt-frontjes

De bijkeuken

Van het verbergen van de wasmand tot het opbergen van voorraad- en schoonmaakspullen. Met een Rotpunkt bijkeuken op maat kun je kasten efficiënt organiseren en optimaal inrichten. Hierdoor bespaar je ruimte en krijgt je huis een strakke uitstraling.

bijkeuken-van-rotpunkt-kasten-op-maat

Meer weten over Rotpunkt? Kom langs!

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw Rotpunkt droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Velen gingen je voor

10 / 10

Familie Vernooij

Bij de aankoop van onze nieuwe keuken is er goed met ons meegedacht om uiteindelijk alles naar wens te realiseren! Antoine weet het juiste advies te geven en we hebben nog iedere dag veel plezier van onze keuken!
10 / 10

C. Riemslag

We zijn uitstekend begeleid in het ontwerp van onze keuken door Antoine en Emiel. Zij hebben kritisch meegedacht in de opstelling van onze keuken en waren in staat ook een scherpe prijs te bieden. Super!
10 / 10

Judith Lamers

In december hebben wij met keukenspecialist Bas een keuken aangeschaft bij Jansen Totaal Wonen. Zeer prettig gesprek met kundig advies. Deze week hebben wij mogen ervaren dat hetgeen is afgesproken ook daadwerkelijk is uitgevoerd. Klasse JTW! Een echte aanrader!
7 / 10

Familie Hendriks

Na 11 jaar prima ervaringen met onze eerste Schüller keuken zochten wij voor onze nieuwe woning een nieuwe. En opnieuw kwamen wij in Huissen uit! De vriendelijke ontvangst en vakkundige voorlichting door Emiel Buurman hebben er uiteindelijk toe geleid dat wij opnieuw voor dit Duitse topmerk hebben gekozen. Onlangs was het zover en werd onze nieuwe aanwinst in 2 aaneensluitende werkdagen door Frank geplaatst. En ook over deze laatste fase zijn wij 100% tevreden! Kortom, wij zijn over de aankoop, levering en plaatsing van de keuken erg tevreden.
10 / 10

Familie Annegarn

Emiel heeft ons uitstekend geholpen en prima naar ons geluisterd. Al onze wensen en wensjes worden binnenkort gerealiseerd. We kijken ernaar uit om in een nieuwe keuken te kunnen koken!
10 / 10

Marcel

Keuken gekocht, geholpen door Stefan. Top geholpen en meegedacht over veel praktische zaken. Van de ideale plaatsing van de keuken, tot de indeling van de kastjes en lades. Ook na oplevering contact gehouden. Daarnaast is de installateur Bauke een vakman! Kortom meer dan tevreden.
10 / 10

Wiellie Knuiman

In augustus vorig jaar ging ik mij oriënteren op de aankoop van een nieuwe keuken. Heel spannend na meer dan 20 jaar! Na wat rondkijken werd ik benaderd door Antoine die mij ontzettend fijn verder heeft geholpen. Door zijn vragen werd het voor mij steeds duidelijker wat ik wel of niet wilde hebben. Ik wilde de keuken pas eind januari geplaatst hebben. Dat was geen probleem. Volgens afspraak werd de oude keuken verwijderd en kwam Theo met zijn team voor het voorbereidende werk om de nieuwe keuken te kunnen plaatsen. De nieuwe keuken werd geplaatst door Luuk. Een monteur met plezier in zijn werk. En oog voor details! Al met al een prettige ervaring om onze keuken door JTW keukens te laten plaatsen!
10 / 10

Rob Simons

Wij hebben een prima advies gekregen van Bas Postma voor onze nieuwe keuken. We hadden alle ruimte om onze wensen in te brengen. Het All-In traject ontzorgde ons van het demonteren van de oude keuken en de installatiewerkzaamheden. De nieuwe keuken is netjes geplaatst door Luuk Jansen. En dit alles volgens voorafgaande afspraken. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens