15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Novy

Novy keukenapparatuurNovy keukenapparatuurNovy keukenapparatuur

Novy kookplaten en afzuigkappen

Novy is de stille kracht in jouw keuken. De afzuigkappen en kookplaten van dit merk staan voor kracht, stilte en connectiviteit. Het minimalistische design brengt rust in het hart van jouw keuken, terwijl de slimme technologie zorgt voor een luxe kookervaring.

Novy keukenapparatuur

Waarom Novy keukenapparatuur?

  • Zeer laag geluidsniveau
  • Luxueuze afwerking
  • Strak & onopvallend design
  • Innovatieve apparatuur
  • Hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde materialen
  • Uiterst efficiënte afvoer van geuren met een rendement van 95%
  • Recirculaire afzuigkap
Novy

Naar welke Novy keukenapparatuur ben je op zoek?

Van kookplaat met afzuiging tot eiland afzuigkap en inbouw afzuigkap: Novy staat bekend om haar innovatieve en uiteenlopende afzuigkappen en kookplaten. Kom langs in onze keukenshowroom bij Jansen Totaal Wonen om kennis te maken met Novy keukenapparatuur, waarbij innovatie en design op bijzondere wijze samenkomen. Benieuwd naar alle soorten afzuigkappen? Lees hier meer over alle mogelijkheden!

Novy afzuigkap

Ontdek innovatieve kracht in elke Novy afzuigkap. Een robuuste en geruisloze motor, grensverleggende randafzuigingstechnologie, verfijnde designafwerking met hoogwaardige materialen en doeltreffende geurafvoer: breng je keukenervaring naar een hoger niveau met Novy. Of je nu een compacte of royale keuken hebt, met talloze opstellingsmogelijkheden en formaten voor kookplaten is Novy voor iedere keuken geschikt.

Novy keukenapparatuur

Novy kookplaat

Of je nu een hobbykok bent of af en toe achter het fornuis staat, het kiezen van de juiste kookplaat die aansluit bij jouw kookstijl en keuken kan een uitdaging zijn. De kookplaten van Novy zijn allemaal gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen en schoon te maken. Of je nu gaat voor een inductie kookplaat geschikt voor kleinere keukens of een royale Novy kookplaat met afzuiging, er is een perfecte match voor elke keuken en kookvoorkeur.

Novy keukenapparatuur

Persoonlijk keukenadvies

Ben je geïnteresseerd in keukenapparatuur, maar vind je de verschillen in merken, types en functies lastig te onderscheiden? Onze keukenadviseurs staan voor je klaar. Je maakt vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies in onze luxe keukenwinkel in Huissen.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Misschien vind je deze keukenmerken ook interessant: