15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

next125 NX912

Next125 NX912 glas mat agaatgrijs keukenNext125 NX912 glas mat agaatgrijs keuken
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

next125 NX912 in glas mat agaatgrijs

Met haar matte agaatgrijze glasfronten die zich in een L-vorm tegen de wand bevinden, ademt de keuken een sfeer van rust en huiselijkheid. Details maken hier het verschil: een afwisseling van open rekken en gesloten fronten, greeploze oppervlakken in contrast met fijn gefreesde greeplijsten en rustgevende kleuren die balans brengen tegen de krachtige tinten van de cognackleurige kasten en petrolkleurige tegels.

Next125 NX912 glas mat agaatgrijs keuken

Greeploze kasten en innovatief design

Greeploze, kamerhoge kasten combineren opbergruimte met een slim ontwerp voor moeiteloos koken. Hooggeplaatste apparaten, zoals de opendrukkende koelkast en klopbare vaatwasser op greephoogte, dragen bij aan de serene, greeploze uitstraling. Het Systemo-werkblad en de spoelbak met matte kraan vormen een tijdloos geheel van subtiele schoonheid.

Meer weten over next125? Kom langs!

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw next125 droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen