15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Keukenkasten

Schuller Matera keukenNext125 NX660 Eiken elegant natuurSchuller Classic keuken agaatgrijsRotpunkt-Zerox-HPL-XT---Beach-Grey---New-Forest-Oak
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Of je nu op zoek bent naar strakke moderne kasten, tijdloze klassiekers of juist een speels en uniek design, bij JTW keukens vind je een uitgebreide collectie keukenkasten van de hoogwaardige merken next125, Schüller en Rotpunkt. Met een ruime keuze aan kleuren, afwerkingen, materialen en indelingen bieden deze keukenkastjes niet alleen functionaliteit, maar ook esthetiek en persoonlijkheid aan elke keukenruimte. Zo stel je jouw droomkeuken volledig naar wens samen!

Ontdek de verschillende mogelijkheden voor kasten voor de keuken alvast online of maak nu een afspraak voor persoonlijk advies door onze deskundige keukenexperts.

Verschillende kasten voor de keuken

Bovenkasten

Bovenkasten voor de keuken zijn kasten die aan de muur boven het aanrecht of het werkblad gevestigd zijn. Ze bieden opslagruimte voor keukengerei, serviesgoed en andere benodigdheden zonder vloeroppervlakte in te nemen.

Onderkasten

Onderkasten voor de keuken bevinden zich onder het aanrechtblad en bieden opslagruimte voor potten, pannen, voedselvoorraden en andere grote keukenbenodigdheden.

Ladekasten

Ladekasten bieden opslagruimte in de vorm van laden die kunnen worden uitgetrokken. Ze zijn handig voor het opbergen van bestek, keukengerei, kleine apparaten en andere items.

Hoekkasten

Hoekkasten zijn ontworpen om de ruimte in de hoeken van je keuken optimaal te benutten. Rust jouw hoekkast uit met een draaiplateau, uittrekbaar rek of carrousel zoals de Le Mans kast om je keukengerei binnen handbereik te hebben.

Apothekerskast in de keuken

Een apothekerskast is een hoge kast met smalle, diepe, uittrekbare planken, vergelijkbaar met een apotheekkast. Handig om voorraadproducten, kruiden of kleine keukenapparaten op te bergen.

Hoge keukenkasten

Een hoge keukenkast is ideaal voor extra opbergruimte voor jouw keukengerei. Door optimaal gebruik te maken van de hoogte van de ruimte, beperk je gebruik van extra vloeroppervlak.

Vitrinekasten

Vitrinekasten zijn kasten met glazen panelen aan de voorkant, vaak gebruikt om servies of woonaccessoires tentoon te stellen. Ideaal voor extra opbergruimte én een luxe twist in jouw keuken!

Apparaatkasten

Deze kasten zijn speciaal ontworpen om keukenapparaten zoals magnetrons, ovens of koelkasten in te bouwen, waardoor een naadloze uitstraling ontstaat in de keuken.

Ronde keukenkasten

Keukenkasten met afgeronde hoeken zijn een bijzondere blikvanger en geven de keuken een unieke en vriendelijke uitstraling.

Vakkenkasten

Vakkenkasten, ook bekend als open kasten, hebben geen deuren en bieden directe toegang tot keukengerei en servies. Ze creëren een open en luchtige uitstraling.

Rekken voor de keuken

Keukenrekken zijn open opbergoplossingen voor kookboeken, kruiden, potten en decoratieve items. Ze voegen een ruimtelijk gevoel toe aan de keuken.

Losse keukenkasten

Losse keukenkasten zijn opbergoplossingen die flexibiliteit bieden en naar behoefte te verplaatsen zijn. Ideaal voor extra opbergruimte!

Kastenwand op maat

Een op maat gemaakte kastenwand biedt maximale opslagruimte en een gestroomlijnde uitstraling. Onze keukenadviseurs helpen je graag met het creëren van een kastenwand op maat voor de keuken, bijkeuken, voorraadkamer of andere ruimte. Dankzij een breed scala aan elementen, waaronder wijnrekken, broodlades, snijplanklades en afvalbakken, wordt jouw kastenwand zo optimaal mogelijk ingericht.

Bijkeuken kastenwand op maat

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen
SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens